5 ayda TYT'de ~400 puan yapılır mı?

myn

Hectopat
Biraz daha detaylandırmak adına şunları da yazayım:
Dil öğrencisiyim ve YDT netlerim eforsuz bir şekilde 78-79 civarı geliyor. Bu yönden tamamen rahatım.
Son sınıfta sayısaldan dile geçtim ve sayısaldayken notlarım gayet yüksek, 90 altına inmiyordu; ama o zamanlar da TYT matematiğim çok iyi değildi.
Şu an çok düzensiz çalışıyorum ama bir hafta içinde kesintisiz bi şekilde çalışmak üzere başlayacağım.
Hedefim İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği olduğu için OBP'siz ~400 puana ihtiyacım var. (OBP puanım ~435)
Şu an netlerim ortalama şu şekilde
Türkçe 30-35, sosyal 5-10, matematik (geometriyle beraber) 0-10, fen 0-5 civarı.
İstediğim netler
Türkçe 37-40, sosyal 15-20, matematik 18-20, fen 15-20.

Kalan bu yaklaşık 140-150 günlük kısa sürede sadece TYT çalışarak netlerimi olabildiğince yükseltmek istiyorum. Yapmam gerekenler nedir, nasıl program hazırlamalıyım ve nasıl tüm branşların netini paralel bir şekilde arttırabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Durum beklediğim gibi olmasa da iyi. Tercih döneminde kapatılan kontenjanlardan dolayı İstanbul'u tutturamadım fakat istediğim başka bir yeri tutturdum. Netlerimi bir nebze arttırdım.
Dil sıralamasında 7000 civarı bir sıralama yaptım.

Bu netlerle TYT de kaç sıralama yaptınız ve kaç puan?

Kusura bakma hocam foruma çok girmiyorum biraz geç gördüm.
TYT'de 330 puan 253K sıralama gelmiş.

Kusura bakma hocam foruma çok girmiyorum biraz geç gördüm.
TYT'de 330 puan 253K sıralama gelmiş.

Tavsiyeniz var mıdır hocam TYT için sizin kadar olmasa da 300k sıralama yapmam gerekiyor da.

Tavsiyeniz var mıdır hocam TYT için sizin kadar olmasa da 300k sıralama yapmam gerekiyor da.

Neye ve nasıl çalışılacağı konusunda çok bir tavsiyem yok zira TYT'de hiç iyi değilim fakat ben çalıştığım ortamı sürekli değiştirirdim, az da olsa etkisi olmuştu. Ve tabii ki kaliteli yayınlardan çözün, 3D'nin denemelerini tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…