S shazelx Femtopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #1 1000 megabit internet kullanıyorum Superonline dandik modemleri yetersiz kaldığı için değiştirmek istiyorum. Router OpenWrt destekli olması şart. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2024
1000 megabit internet kullanıyorum Superonline dandik modemleri yetersiz kaldığı için değiştirmek istiyorum. Router OpenWrt destekli olması şart.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.373 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #2 Superonline´nın modemleri yeterli oluyor. Nasıl sizde yetersiz oluyor? Modeminiz nedir?
S shazelx Femtopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #3 QTV dedi: Superonline´nın modemleri yeterli oluyor. Nasıl sizde yetersiz oluyor? Modeminiz nedir? Genişletmek için tıkla... ZTE H3600 V9 hocam Bufferbloat ve router stabilitesi çöp.
QTV dedi: Superonline´nın modemleri yeterli oluyor. Nasıl sizde yetersiz oluyor? Modeminiz nedir? Genişletmek için tıkla... ZTE H3600 V9 hocam Bufferbloat ve router stabilitesi çöp.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.373 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #4 shazelx dedi: ZTE H3600 V9 hocam Bufferbloat ve router stabilitesi çöp. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım modem bu. Huawei HG8245x6". Bu arada bu modem turkcell´e ait. Bu modemi isteyebilir veya satın alabilirsiniz.
shazelx dedi: ZTE H3600 V9 hocam Bufferbloat ve router stabilitesi çöp. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım modem bu. Huawei HG8245x6". Bu arada bu modem turkcell´e ait. Bu modemi isteyebilir veya satın alabilirsiniz.
S shazelx Femtopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #5 QTV dedi: Benim kullandığım modem bu. Huawei HG8245x6". Bu arada bu modem turkcell´e ait. Bu modemi isteyebilir veya satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak o modemde elimde var denedim Bufferbloat testi ile yine aynı sonuçlar hocam bunlar modem değil.
QTV dedi: Benim kullandığım modem bu. Huawei HG8245x6". Bu arada bu modem turkcell´e ait. Bu modemi isteyebilir veya satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak o modemde elimde var denedim Bufferbloat testi ile yine aynı sonuçlar hocam bunlar modem değil.