5 bin TL 2K monitör tavsiyesi

Hocam teşekkür ederim.

Yukarıda yazdığım kriterlerde eksik veya yanlış bir şey var mı? Genelde FPS oyunları oynuyorum. Almisken bir defa alınıyor o yüzden araştırmakta fayda var.
Hayır yok. Her anlamda kaliteli bir monitördür.

Eğer alırsanız aldıktan sonra ayrı bir inceleme konusu bekliyorum sizden. Başka almayı düşünenlere fikir vermiş olursunuz.

Hayır yok. Her anlamda kaliteli bir monitördür.

Eğer alırsanız aldıktan sonra ayrı bir inceleme konusu bekliyorum sizden. Başka almayı düşünenlere fikir vermiş olursunuz.

Hocam limit 5 bin demiştim ama bu fiyat bandında tam istediğimi bulamıyorum. Mecbur limit artırmam gerekiyor.
27" Odyssey G7 1000R kavisli oyun monitörü nasıl? 240 MHz, HDR 600 DP 1.4 VA panel.

HDR 400 giriş seviyesi olan monitör giriş seviyesi olduğu için o tür monitörler e bakmıyorum. Şimdi nöbetten çıkacağım söylediğiniz siteyi inceleyeceğim.

Hocam limit 5 bin demiştim ama bu fiyat bandında tam istediğimi bulamıyorum. Mecbur limit artırmam gerekiyor.
27" Odyssey G7 1000R kavisli oyun monitörü nasıl? 240 MHz, HDR 600 DP 1.4 VA panel.

HDR 400 giriş seviyesi olan monitör giriş seviyesi olduğu için o tür monitörler e bakmıyorum. Şimdi nöbetten çıkacağım söylediğiniz siteyi inceleyeceğim.
G7 canavar gibi monitördür. 2K monitörlerde top 3'tedir.

Bu bilgi kaynağı doğru mu sizce? 10:31 video ss i
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LG 27GB880-B ile Samsung G7 arasında kaldım... Samsung g7'nin IPS panellerden pek farkını göremedim. YouTube de videoları ve incelemeleri okuduğum için. Maalesef bulunduğum şehirde monitör e test etme veya görme şansım yok. Sadece internetten sipariş edip şansıma ne çıkarsa demek kalıyor artık.

Dosya Ekleri

• resm.jpg
    resm.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu bilgi kaynağı doğru mu sizce? 10:31 video ss i
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LG 27GB880-B ile Samsung G7 arasında kaldım... Samsung g7'nin IPS panellerden pek farkını göremedim. YouTube de videoları ve incelemeleri okuduğum için. Maalesef bulunduğum şehirde monitör e test etme veya görme şansım yok. Sadece internetten sipariş edip şansıma ne çıkarsa demek kalıyor artık.

O kanal güvenilirdir. Kendi testlerinden sonra ürün önerirler.

G7 güzeldir ama 2K 240HZ'i besleyecek bir ekran kartınızın da olması gerekli. Bence 6.000₺ vermek yerine 3750₺'ye LG 27GL850-B almak daha mantıklı olur.

Tabii bütçe yeterse G7 daha iyi olur.

O kanal güvenilirdir. Kendi testlerinden sonra ürün önerirler.

G7 güzeldir ama 2K 240Hz'i besleyecek bir ekran kartınızın da olması gerekli. Bence 6.000₺ vermek yerine 3750₺'ye LG 27GL850-B almak daha mantıklı olur.

Tabii bütçe yeterse G7 daha iyi olur.

Sistemim;
Ryzen 7 5800X.
PALIT 3070 gamerock OC.

Şu anki monitörüm AOC CG24G1 144 MHz 1920 X 1080 VA panel.
Darboğaz yapıyor o yüzden elimdeki monitörü satacağım yeni monitör alınca.
Sistemi upgrade ettim en son monitör kaldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı