5 bin TL altı telefon önerisi

hermaeus mora

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, ikinci el telefon almayı düşünüyorum anneme. Maksimum 5 bin lira bütçe var, genelde fotoğraf çekimi ve sosyal medya için kullanılıyor. En mantıklı tercih ne olur bu bütçede? Teşekkürler.

2.el iPhone iş görür. Ama yenilenmiş alma bende iPhone 7Plus var hala taş gibi (batarya dışında)

Selamlar, ikinci el telefon almayı düşünüyorum anneme. Maksimum 5 bin lira bütçe var, genelde fotoğraf çekimi ve sosyal medya için kullanılıyor. En mantıklı tercih ne olur bu bütçede? Teşekkürler.
Yurt dışı kullanırsan Samsung S20 veya S20 Plus. Ben yurt dışı tavsiye etmiyorum o yüzden S20 FE, S10 veya S10 Plus. iPhone 7 alırsan seneye WhatsApp bile kullanamazsın.

Evet bu da olabilir.
A serileri bilerek erken eskitiliyor. Kardeşim yıllarca telefonculuk yaptım telefonculuk araştırdım kaç tane telefon kullandım Samsung S4 den S3 Neo'dan iPhone 16 prolara kadar elimden sayısız telefon geçti. Bu bütçede sıkıntı çıkarmayacak tek seri Samsung S serisi. S20 FE felan alabilirsen amoled yanığı da çok az oluyor eski nesillere göre. Sıkıntısız yıllarca kullanırsın.

Galaxy S10 Plus öneririm bizzat kendim kullanıyorum

Ben yıllardır iPhone kullandığım için Android telefon piyasasını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…