Skechers önermem ürünleri dandik ve arkasında durmuyorlar (en azından Türkiyede böyle).
Müşteri hizmetleri her şekilde ürünün hatasını kabul etmemek için diretiyor, THH'ye başvurmaktan başka çare bırakmıyorlar (Şikayetvar'a bakabilirsiniz, sitedeki en çok şikayet alan markalardan birisi).
Ürünlerinin dandikliğine dönecek olursak, ilk giydiğinizde rahat hissettiriyor fakat 1 aya kalmadan o rahatlık yerini düz zemin ve parçalanmış bir görüntüye bırakabiliyor.
Benim kullandığım model 1 ay içerisinde iç tarafından zedelenmeye başladı (çok alakasız bir noktadan, iki eşten de), ayrıca dış tarafında çatlama oluştu ve en ufak su birikintisinde kayıyordu.
İncelemeden olumsuz yanıt geldi, incelemeye dair detayları istediğimde ise geçiştirdiler.
THH'ye başvuru yaptım bekliyorum.
Ayrıca olarak kargo ile göndermemi kabul etmediler, yaşadığım yerde mağazaları olmamasına rağmen aldığın yere ver dediler. Ürünle 500km den fazla yol yapmış bulundum (kutuda).
Asics önerebilirim, şu sıralar sitelerinde indirim de var. Japon markası Skechers gibi İsrail değil (öhm).
Kendilerinden birkaç kez ayakkabı alıp geri iade ettim (küçük geldi vs.) hiç sıkıntı çıkartmadılar.
Modelleri de güzel ve rahat.
Ekstra olarak
bu sitedeki testlere bakabilirsin, ayakkabıları acımadan her şekilde test edip puanlıyorlar.