Merhaba 5-5, 5K civarlarında bir bütçem var. 6binlere çıkmam pek mümkün değil. 180 Hz veya üzeri mümkünse IPS panel, 24 veya mümkünse 27 inç bir monitör almak istiyorum. Ghosting ve ölü piksel gibi sorunlarla uğraşmak da istemiyorum. Genel olarak hem rekabetçi oyunları hem hikayeli oyunları oynayacağım. Edit işleriyle de uğraşmaktan istiyorum.
Piyasaya çok hakim değilim, biraz araştırma yaptım ama seçenekler arasında kayboldum diyebilirim. Sistem özelliklerimi ve gözüme kestirdiğim birkaç monitörü aşağıya bırakıyorum. Bu monitörler hakkında ne dersiniz veya bunlar dışında hangi monitörleri önerebilirsiniz?
Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD uyumlu hava soğutucu.
En ucuz ViewSonic VX2479-HD-PRO 24" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2479-HD-PRO 24" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.099,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu dışındaki hiçbir monitor alınmaz hele o attığınız ASUS 6 ay içinde patlamazsa sizi tebrik ederim. Hiçbir arkadaşımda sağlam çıkmadı hepsinde aynı arıza panel arızası.
Bu dışındaki hiçbir monitor alınmaz hele o attığınız ASUS 6 ay içinde patlamazsa sizi tebrik ederim. Hiçbir arkadaşımda sağlam çıkmadı hepsinde aynı arıza panel arızası.
AOC'tan zayıf ve kötü H25T7 ile aynı paneli var ama parlaklığı daha kötü 24G42e alın.
Hocam bu monitorde ghosting falan olmaz ayrıca ben bunun VA 240Hz 0.5ms modelini kullanıyorum 27 inc onda da monitor ayarlaması yaparak ghosting sıfıra indiriliyor şu anda sıfır bende hiç yok.
Hocam bu monitorde ghosting falan olmaz ayrıca ben bunun VA 240Hz 0.5ms modelini kullanıyorum 27 inc onda da monitor ayarlaması yaparak ghosting sıfıra indiriliyor şu anda sıfır bende hiç yok.