Hocam bir kroniği var mı? Yoksa bu model nasıldır?
Hocam bir kroniği var mı? Yoksa bu model nasıldır?
Bu forumda baya bir gömmüşler monitörü, sizin fikriniz nedir acaba.Hayır, MSI MAG 244F daha iyi olur.
Eski bir forum olduğu için mi acaba?Bu forumda baya bir gömmüşler monitörü, sizin fikriniz nedir acaba.
MSI MAG 244F monitör sizce iyi mi?
İyi mi diye kullanan birisi varsa sormak istedim oda yok sanırım. Genellikle aldığı şeyin kötü olduğunu söyleyen insan zor bulunur hocam. Ya kendinisini avutur, yada ondan kurtulur genellikle. Benim MSI G244F E2'de yaşadığım gibi.www.technopat.net
Bu forumda bayağı bir gömmüşler monitörü, sizin fikriniz nedir acaba?
MSI MAG 244F monitör sizce iyi mi?
İyi mi diye kullanan birisi varsa sormak istedim oda yok sanırım. Genellikle aldığı şeyin kötü olduğunu söyleyen insan zor bulunur hocam. Ya kendinisini avutur, yada ondan kurtulur genellikle. Benim MSI G244F E2'de yaşadığım gibi.www.technopat.net
Tamamdır teşekkür ederim.Birkaç "alınmaz" tarzı yoruma aldanmayın. MSI MAG 244F alınır.
Rehber: MSI MAG244F vs Asus VG259Q5A
Panel Türü IPS IPS Yenileme hızı 200hz 200hz İncelemeler de Ölçülen Maksimum parlaklık değeri...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.