5 bin TL civarı palm grip mouse önerisi

Bütçe
2000 5999

Rowena3535

Centipat
Daha fazla  
Valorant oynarken kullanabileceğim kablosuz mouse arıyorum, elim büyük palm gripmiş ben de yeni internette gördüm :)
Bunun için sizlerin yardımına ihtiyacım var, en fazla mouse 4000 5000 TL verebilirim üstü bana gereksiz geliyor. 5499 gibi küsuratlı fiyatlara da açığım ama sizden ufak bir ricam var, Hepsiburada'dan alacağım ona göre önerirseniz sevinirim.

Hocam neden Hepsiburada? Razer DeathAdder V3 Pro alabilirsiniz boyutu büyük ama Hepsiburada'da yok.

Bu farenin F1 Extreme'ide alınır, sizin yerinizde olsam bunu tercih ederdim.

F1 serisi küçük yapıda, X1 Pro Max kullanıyorum oradan biliyorum. Ben de palm grip kullanıyorum. ATK BLAZİNG SKY X1 PRO MAX öneririm.
İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha büyük isterseniz Razer Deathadder serisi ve Glorious Model D serisi var.

Hocam neden Hepsiburada? Razer DeathAdder V3 Pro alabilirsiniz boyutu büyük ama Hepsiburada'da yok.

Bu farenin F1 Extreme'ide alınır, sizin yerinizde olsam bunu tercih ederdim.
orada hepsiburada limitle alıcam çünkü

F1 serisi küçük yapıda, X1 Pro Max kullanıyorum oradan biliyorum. Ben de palm grip kullanıyorum. ATK BLAZİNG SKY X1 PRO MAX öneririm.
İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha büyük isterseniz Razer Deathadder serisi ve Glorious Model D serisi var.

ben şuan corsair m55 rgb pro faresini kullanıyorum sizin bu önerdiğiniz mouse boyutu rahatsız etmez değil mi

orada hepsiburada limitle alıcam çünkü

ben şuan corsair m55 rgb pro faresini kullanıyorum sizin bu önerdiğiniz mouse boyutu rahatsız etmez değil mi
Orasına kimse kefil olamaz. Şu siteden şekilleri karşılaştırabilirsin:

Farklılıklar şu şekilde:

Orasına kimse kefil olamaz. Şu siteden şekilleri karşılaştırabilirsin:

Farklılıklar şu şekilde:
teşekkür ederim attığın site çok iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı