5 bin TL civarı sistem toplama

Bütçe
5 bin civarı

Maruiex

Kilopat
Merhaba bu sistemi topladım fakat biraz daha bütçem var. Eklenip veya değiştirilmesi gereken donanımlar nelerdir? Kasayı falan bilerek seçmedim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel sadece kasa ve güç kaynağını farklı almanızı öneririm Frisby güç kaynağına pek güvenmiyorum onun yerine bu güç kaynağını tercih edebilirsiniz kasa da keyfinize göre.

Kasa ve güç kaynağı kesinlikle değişmeli. Ayrıca RAM'ler çok pahalı geldi bana. Fiyatlara aldanma KDV'siz fiyatları onlar.

Hocam o kadar para vereceksin senin yerinde olsam rx 590 almam. Git rtx 2060 gtx 1660 ti al daha iyi. Üstteki elemanın attığı çok iyi.

Kasa ve güç kaynağı kesinlikle değişmeli. Ayrıca RAM'ler çok pahalı geldi bana. Fiyatlara aldanma KDV'siz fiyatları onlar.
Hocam kasayı bilerek seçmemiştim öneriniz varmıdır ? Ve kdv olayını kredi kartı taksitini mi demek istediniz tam anlamadım.
Merhabalar öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler fakat zotac markasını hiç bir anlamda bilmiyorum güvenemedim.
Hocam o kadar para vereceksin senin yerinde olsam rx 590 almam. Git rtx 2060 gtx 1660 ti al daha iyi. Üstteki elemanın attığı çok iyi.
dediğiniz gibi ekran kartları da kullanılabilir. Tahminimce 2060 bütçeye sığmaz ve 1660 ti modelinin çok varyasyonu var. Bilen ve önerebilecek birisi lazım.

Zotac RTX 2060 kullanıyorum hiç bi sıkıntım yok. Herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam kasayı bilerek seçmemiştim öneriniz varmıdır ?

Ön tarafı ızgara olan rahat hava akışı sağlayabilen bir kasa taviye ederim.
Düşük bütçe ile Zalman N3,
Orta bütçe ile Cooler Master Masterbox Mb511
Yüksek bütçe ile Cougar Panzer S.

Ekipmanların için 550W güç kaynağı yeterli olacaktır.
Corsair VS550 550W 80+ PSU
Sharkoon SHP650 v2 650w 80+ PSU

İkisinden birini seçebilirsin.

Ve kdv olayını kredi kartı taksitini mi demek istediniz tam anlamadım.
Attığın fotoğraftaki, birim fiyat kısımları KDV'siz fiyatları. Toplam KDV aşağıya eklenmiş fakat, birim fiyatlara bakınca insan ucuzmuş gibi görüyor.

Hazır kasalarda genelde parçalardan kısılıyor mesela o sistemde James Donkey SSD ve Apacer Panter RAM ve bence o sisteme yakışmayan b450m s2h anakart daha stabil bir sistem toplanabilir.

Bence bu sistem daha stabil.

Son düzenleme:
AirJet bu işi bilen arkadaşlarımızdan. Bence onun tavsiyesine uymakta fayda var. Apacer marka RAM kullanan arkadaşlarım var, hiçbir problem yaşamadılar. Bende de 1 TB James Donkey SSD mevcut çok da memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…