5 bin TL claw fare önerisi

Hocam iyiyse 6K da verebilirim.

Tabii ki iyi hocam e-spor piyasası zaten çoğunlukla G PRO X Superlight ve Superlight 2 kullanıyor. Bir mousetan çok bir şey beklemeyin zaten kaliteli olsun shape i eline uygun olsun sonrasında rahatlıkla alabilirsin. Eğer bütçen varsa alınır tabii ki.

Esas Superlight 2 şu anda parasını hak etmiyor da neyse zaten bütçenin üstünde konuşmaya gerek yok.
Evet oda hakketmiyor doğru, ederi 4000-4500 fakat optik switch çok daha iyi sensör daha uzun sure giden şarj süresi, typce c girişi ve en onemlisi scroll sorunu yok.
Peki hocam ne alabilirim bu fiyatlara.
V8 gayet iyi alternatif olarak Sora V2.

Evet oda hak etmiyor doğru, ederi 4000-4500 fakat optik switch çok daha iyi sensör daha uzun sure giden şarj süresi, typce C girişi ve en onemlisi scroll sorunu yok.

V8 gayet iyi alternatif olarak sora v2.

Hocam şimdi biri 6K biri 3K aralarında bayağı bir fiyat farkı var aradaki farka değer mi Superlight2 yoksa V8 mi alayım yoksa Sora V2 mi fareyi klavye ile birlikte alacagım alacagım klavye ıqunıx EZ63he.

Hocam şimdi biri 6K biri 3K aralarında bayağı bir fiyat farkı var aradaki farka değer mi Superlight2 yoksa V8 mi alayım yoksa Sora V2 mi fareyi klavye ile birlikte alacagım alacagım klavye ıqunıx EZ63he.

Bütçen kısıtlıysa mouse a çok harcama yapmanı önermem ama bütçen varsa G PRO X 2 Superlight çok iyi mouse, diğerleri bana güven vermiyor hepsi ne olduğu belli olmayan çoğu Çin'den çıkan Asyalı markalar bir güvenceleri de yok. Garanti konusunda da Logitech iyi diyorlar. Gerisi bütçe meselesi. Zaten hepsi aynı ürünleri kullanıyor tek yaptıkları bunları mouse kasasında bir araya getirmek sensörü PixArt mcu yu nordic kullanıyorlar hepsi birbirinin aynısı.

Bütçen kısıtlıysa mouse a çok harcama yapmanı önermem ama bütçen varsa G PRO X 2 Superlight çok iyi mouse, diğerleri bana güven vermiyor hepsi ne olduğu belli olmayan çoğu Çin'den çıkan asyalı markalar bir güvenceleri de yok. Garanti konusunda da Logitech iyi diyorlar. Gerisi bütçe meselesi. Zaten hepsi aynı ürünleri kullanıyor tek yaptıkları bunları mouse kasasında bir araya getirmek sensörü PixArt mcu yu nordic kullanıyorlar hepsi birbirinin aynısı.

Hocam teşekkürler ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse [Leviatán Özel Seri] bunu almaya karar verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı