UmutK2 Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Max 5 bin TL Minecraft, CS2, Valorant vb. oyunlar oynanacak işlemci var mıdır?
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 1 Ocak 2024 #2 UmutK2 dedi: Max 5 bin TL Minecraft, CS2, Valorant vb. oyunlar oynanacak işlemci var mıdır? Genişletmek için tıkla... Intel mi AMD mı? Onu belirtmemişsin. Halihazırda bir sistemin var mı?
UmutK2 dedi: Max 5 bin TL Minecraft, CS2, Valorant vb. oyunlar oynanacak işlemci var mıdır? Genişletmek için tıkla... Intel mi AMD mı? Onu belirtmemişsin. Halihazırda bir sistemin var mı?
umuruzun Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 71 1 Ocak 2024 #3 Kral elinde anakart var mı yok mu? Varsa hangi model? Bazen cidden yazmış olmak için yazdığınızı düşünüyorum.
Kral elinde anakart var mı yok mu? Varsa hangi model? Bazen cidden yazmış olmak için yazdığınızı düşünüyorum.
UmutK2 Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #4 YasoYasoo dedi: Intel mi AMD mı? Onu belirtmemişsin. Halihazırda bir sistemin var mı? Genişletmek için tıkla... Benim için Intel AMD fark etmez sistemim var şu an oyun oynanmıyor ekran kartı ve işlemciyi değiştirerek düzeltebileceğime inanıyorum RAM 4 GB.
YasoYasoo dedi: Intel mi AMD mı? Onu belirtmemişsin. Halihazırda bir sistemin var mı? Genişletmek için tıkla... Benim için Intel AMD fark etmez sistemim var şu an oyun oynanmıyor ekran kartı ve işlemciyi değiştirerek düzeltebileceğime inanıyorum RAM 4 GB.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.362 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 UmutK2 dedi: Benim için Intel AMD fark etmez sistemim var şu an oyun oynanmıyor ekran kartı ve işlemciyi değiştirerek düzeltebileceğime inanıyorum RAM 4 GB. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylemeden biz sana hangi işlemciyi önereceğiz.
UmutK2 dedi: Benim için Intel AMD fark etmez sistemim var şu an oyun oynanmıyor ekran kartı ve işlemciyi değiştirerek düzeltebileceğime inanıyorum RAM 4 GB. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylemeden biz sana hangi işlemciyi önereceğiz.
UmutK2 Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #6 umuruzun dedi: Kral elinde anakart var mı yok mu? Varsa hangi model? Bazen cidden yazmış olmak için yazdığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sn anakart modeline bakıyım
umuruzun dedi: Kral elinde anakart var mı yok mu? Varsa hangi model? Bazen cidden yazmış olmak için yazdığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sn anakart modeline bakıyım
umuruzun Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 71 1 Ocak 2024 #7 Kral bunu al çok iyi bu. AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Kral bunu al çok iyi bu. AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.405 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #8 umuruzun dedi: Kral bunu al çok iyi bu. AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Komik Bir şaka, arkadaş 5.000 tl fiyat bütçesi olduğunu belirtmiş...
umuruzun dedi: Kral bunu al çok iyi bu. AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Komik Bir şaka, arkadaş 5.000 tl fiyat bütçesi olduğunu belirtmiş...
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 1 Ocak 2024 #9 UmutK2 dedi: Benim için Intel AMD fark etmez sistemim var şu an oyun oynanmıyor ekran kartı ve işlemciyi değiştirerek düzeltebileceğime inanıyorum RAM 4 GB. Genişletmek için tıkla... Senin RAM bellek yükseletmesi de yapman lazım. 4 GB RAM ile hiçbir oyunu oynayamazsın. En az 16 GB yapman lazım.
UmutK2 dedi: Benim için Intel AMD fark etmez sistemim var şu an oyun oynanmıyor ekran kartı ve işlemciyi değiştirerek düzeltebileceğime inanıyorum RAM 4 GB. Genişletmek için tıkla... Senin RAM bellek yükseletmesi de yapman lazım. 4 GB RAM ile hiçbir oyunu oynayamazsın. En az 16 GB yapman lazım.
UmutK2 Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #10 Şey anakart a nerden bakılıyordu