5 bin TL kablosuz Gaming klavye ve mouse önerisi

sergen1995

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen - Akademisyen
1742495115117.png

Resimdeki tarzda bir klavye arayışındayım ya resimdekini alacağım ya da sizin önerdiğiniz benzer fiyata daha iyi bir şey varsa onu alacağım. Klavyede numpad benim için şart, mekanik ve ışıklı olması da önemli. Ek olarak bir de kablosuz gamin mouse önerisine ihtiyacım var. Bütçe toplam ikisi için 5 bin TL. Yorumlarınızı bekliyorum.

1742495115117.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2450167

Resimdeki tarzda bir klavye arayışındayım ya resimdekini alacağım ya da sizin önerdiğiniz benzer fiyata daha iyi bir şey varsa onu alacağım. Klavyede numpad benim için şart, mekanik ve ışıklı olması da önemli. Ek olarak bir de kablosuz gamin mouse önerisine ihtiyacım var. Bütçe toplam ikisi için 5 bin TL. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 2450167

Tutus biciminiz Claw ise V8, Fingertip veya Palm ise V6 bakın:

Klavye:

Iyzico ile 5000 bandina oldukca yaklasiyor.

Işıklı değil "RGB".klavdeyeki tepki süresi iyiyse alınabilir. Ayrıca yazılımı da olmalı.

Işıklı dememe neden takıldın ki? RGB'ya da ışıklı ne fark ediyor tam olarak herkes söylediğimi anladı bu kadar basit boş şeylere takılma dostum ülke olarak daha büyük dertlerimiz var bence git onlara takıl.

Tutus biciminiz claw ise v8, fingertip veya palm ise V6 bakın:

Klavye:

İyzico ile 5000 bandina oldukca yaklasiyor.

Teşekkürler dostum değerli yorumun için. Mouse varsa standlı sarj olanlardan benim için daha iyi olur bu tarz bir mouse var mı acaba?

Işıklı dememe neden takıldın ki? RGB'ya da ışıklı ne fark ediyor tam olarak herkes söylediğimi anladı bu kadar basit boş şeylere takılma dostum ülke olarak daha büyük dertlerimiz var bence git onlara takıl.

Teşekkürler dostum değerli yorumun için.
Sakin ol reis,laf eden yok.Eğer fps oynayacaksan rapid trigger özellikli klavyeleri tercih et :D

Sakin ol reis, laf eden yok. Eğer FPS oynayacaksan Rapid trigger özellikli klavyeleri tercih et :D

Dostum dediklerinden bir şey anlamıyorum anlasam zaten ışıklı demezdim :) sakinim bu arada sadece bazı insanlar küçük ayrıntılara çok takılıyor böyle kişilere tahammül edemiyorum pek. Çok rekabetçi oyun oynamam ama alırken de bütçem dahilinde en iyi ürünü almak isterim.

Razer'ya da Rampage gibi düşük fiyatlı klavyeleri tercih edebilirsin eğer rekabetçiyle uğraşmıyorsan. Mouse klavyeden daha önemli hocam.

Razer'ya da Rampage gibi düşük fiyatlı klavyeleri tercih edebilirsin eğer rekabetçiyle uğraşmıyorsan. Mouse klavyeden daha önemli hocam.

Rampage almayın. 5K bütçe var 2.5'a attığım fareyi alırsa 2.5 kalıyor ve 2.5'a çok güzel klavyeler varken gidip Rampage tercih etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı