5 bin TL klavye ve fare önerisi

Bütçeye rawm ürünleri geliyorken saçma olur.

ES21 Pro palm için daha uygun, claw için SH01 Pro alınabilir. Ama MCHOSE'un yazılım ve satıcı tarafında daha avantajlı.

ES21 Pro palm için daha uygun, claw için SH01 Pro alınabilir. Ama MCHOSE'un yazılım ve satıcı tarafında daha avantajlı.

Alakası yok maalesef. ES21 de SH01 de claw için uygun. ES21 hem skates hem de switch bakımından daha avantajlı kalıyor diğerine göre. Raesha Optical varken Hueno tercih etmez kimse. Eli küçük olan sadece SH01 bakmalı, onda da hem switch hem de skates masrafı çıkacak. RAWM yazılımı gayet iyi, abarttığınız kadar geride ya da dezavantaj oluşturacak bir durumu yok. Bilmeden yorum yapmayalım.

Esneme yaptığına dair konular falan açılmış dostum, bilemiyorum. Çok kaliteli gelmedi bana. Bence de bilmeden yorum yapmayalım.

Esneme konusuna gelip kendin yazdın zaten, kimseyi kandırma burada. Orada da üstüne 3 kere hatalı bilgi yedin. Bence de bilmeden insanları yönlendirmeyelim.

Esneme konusuna gelip kendin yazdın zaten, kimseyi kandırma burada. Orada da üstüne 3 kere hatalı bilgi yedin. Bence de bilmeden insanları yönlendirmeyelim.
Yazmadım demedim dostum, esneme konusu ile ilgili konu açılmıştı dedim. Yanlış bilgi, ürünün çizgileri hakkındaydı, hoş onda da yanlış bilgilik bir şey yoktu ama neyse dedik geçtik. Burada benim değindiğim kısım mousenin esneme yapması. Bazı modellerde yüksek hz kasıyormuş, dongle bağlantısı sıkıntılı vs. Wraith hakkındaki şikayetlere değinmiyorum bile artık. A5 ultra doğru bir seçenek olacaktır.

Esneme olayı da çözüldü, ondan sonra cevap yazamadığınız için hatırlamamanız normal. RAWM konusunda açılan her konuya yardımcı olmaya çalışıyorum ve gözümden kaçırmadıysam hepsi çözüldü. Wraith önermemek için sürekli daha kötü ürün öneriyorsunuz. İnsanlara neden kötü ürün aldırmayı bu kadar istiyorsunuz? Ya da sizin önerdiğiniz ürünlerin kötü yanlarına neden hiç değinmiyorsunuz ve kabullenmiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…