5 bin TL laptop ile kullanılacak monitör önerisi

Bütçe
5000

HelicopterMan

Kilopat
En fazla 5 bin lira vereceğim bir monitör arıyorum, 24 ya da 27, 2K veya 1080 çok da fark etmiyor aslında, bu fiyata alabileceğim en iyi görüntüyü veren 144 ve üstü Hz düzeyine sahip monitör arıyorum. Bu fiyata mümkün mü bilmiyorum ana renkleri güzel ve canlı olan bir monitör istiyorum.

Asıl noktam görüntünün canlı olması, full parlaklıkta rengi solmayan veya genel olarak soluk olmayan renklere sahip bir monitör olmasını istiyorum parlak ve canlı olursa sevinirim. 24 inç 1080p gayet yeterli benim için ama bakınca 24 ve 27 inç arasında fiyat farkı görmedim, o yüzden bilemedim. Ayrıca laptopta kullanacağım, 3060 140W ekran kartı var ama display çıkışı yok. Sadece HDMI ile bağlayabilirim ona göre öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim AOC'u ilk defa gördüm ikisinin de birbirinden iyi olduğu yönleri vardır elbet ne farkı var hocam? Lenovo'yuda 2 gündür görüyorum kullanan gören tecrübe etmiş biri var mı acaba nasıl renkleri parlaklığı?

Lenovonun artısı pivot olması. Parlaklık, azda olsa renk gamutu, kontrast gibi panel kalitesini dogrudan belirleyen konularra AOC daha iyi. AOC'da asansor sistemi ve pivot yok. Monitor kolu ile halledilebilir.

taksitli alacaktım monitörü eğer peşin fiyatına taksit bulamazsam 6 taksit yapınca ödeyeceğim parayla
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html
bunu alabiliyorum bunda peşin fiyatına 6 taksit var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Taksitle alacağım için ikisi de aynı fiyata geliyor neredeyse hangisi daha konforludur, kullanan var mı görüntü kalitesi önemli benim için. Arkadaşım ViewSonic VX2718-2kpc-mhd aldı 2K ekran ama bir kötülük var monitörde çözemedim o yüzden iyi bir ekran istiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı