5 bin TL laptop önerisi

mzcn

Decapat
Daha fazla  
Halihazırda masaüstü sistemim var. Fakat iş yerime götürmek için dizüstü bilgisayar bakıyorum.

Sadece tarayıcıda düzgün çalışsa yeter bana.

Dizi film izlemek ve birkaç web sitesinin yönetimi için kullanacağım.

Foto yükledim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241208_104117_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241208_104117_Hepsiburada.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 51
Halihazırda masaüstü sistemim var. Fakat iş yerime götürmek için dizüstü bilgisayar bakıyorum.

Sadece tarayıcıda düzgün çalışsa yeter bana.

Dizi film izlemek ve birkaç web sitesinin yönetimi için kullanacağım.

İkinci el bak dostum, 5 bin TL'ye sıfır laptoplar tarayıcıda bile sıkıntı çıkarır.
İkinci elde ayrıca normal şekilde satılanların yanında, hafif kusurlu olarak daha ucuza satılanlar da oluyor, onlara da bakabilirsin. Mesela piyasası 5 bin TL laptop almak var, bir de piyasası 7 bin iken bir tane tuşu eksik veya kasasında bir iki çizik var diye 5 bine düşen, sistem özellikleri daha iyi laptop var.

Tamamen örnek niyetine bir tane ilan attım, alma tavsiyesi vs. olarak değildir(ki yaşadığınız şehri bilmiyorum öyle öneri de yapamam) mesela bakın, Celeron laptop fiyatına i5 6. nesil işlemcili Thinkpad. Tabii arkadaş kusurunu da yazmış.

Bu da ikinci bir örnek mesela. Sorunsuz ve tertemiz diye belirtilmiş, i3 7. nesil işlemciye sahip.

Son düzenleme:
İkinci el bakın, bu bütçede Celeron işlemcili laptoplar var ve tarayıcıda bile yetersizler.
Haklısınız hocam.
Markayı daha önce hiç duymadım. Pek güven vermedi.
2.el al sıfıra parayı çar çur etme. Letgo'yu aç bulunduğun ilde tarat 4 5 bin arasına çıkar.
Kozmetik olarak çok kötü geneli.
İkinci el bak dostum, 5 bin TL'ye sıfır laptoplar tarayıcıda bile sıkıntı çıkarır.
İkinci elde ayrıca normal şekilde satılanların yanında, hafif kusurlu olarak daha ucuza satılanlar da oluyor, onlara da bakabilirsin. Mesela piyasası 5 bin TL laptop almak var, bir de piyasası 7 bin iken bir tane tuşu eksik veya kasasında bir iki çizik var diye 5 bine düşen, sistem özellikleri daha iyi laptop var.

Tamamen örnek niyetine bir tane ilan attım, alma tavsiyesi vs. olarak değildir(ki yaşadığınız şehri bilmiyorum öyle öneri de yapamam) mesela bakın, Celeron laptop fiyatına i5 6. nesil işlemcili Thinkpad. Tabii arkadaş kusurunu da yazmış.

Bu da ikinci bir örnek mesela. Sorunsuz ve tertemiz diye belirtilmiş, i3 7. nesil işlemciye sahip.
Evet hocam bakayım bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı