5 bin TL monitör önerisi

Bütçe
5000

Yigit3ren

Decapat
Daha fazla  
Monitör
HP Omen 27 FHD (780F9E9)
HP Omen 27 FHD (780F9e9) monitör nasıldır üzer mi?
2. el alacağım gidip kontrol edip, sıfır 27 inç monitör yok maalesef.
Ekran kartım da 1660 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu anki kullandığım monitör Lenovo D24F-10 fakat gözüme küçük gelmeye başladı ve film dizi izlerken azıcık yayıldığımda renkler ölüyor maalesef TN panel olduğu için ekran kartımda 2K ya el vermiyor maalesef.

27 inc 1080P daha cok uzer hocam cunku cidden camur gibi oluyor goruntu bir yerden sonra. 25 inc bile ucu ucna kurtariyor denebilir. Attiklarim renk gamutu ve kontrast olarak iyi paneller. Film ve oyun olarak hicbir konuda uzmezler.

AOC olan NB F80 uyar mı?

Asus Tuf Gaming serilerine bakabilirsin. Ben kullanıyorum güzel monitör. Aynı fiyata daha güzelleri var mıdır bilemem

27 inc 1080p daha cok uzer hocam cunku cidden camur gibi oluyor goruntu bir yerden sonra. 25 inc bile ucu ucna kurtariyor denebilir. Attiklarim renk gamutu ve kontrast olarak iyi paneller. Film ve oyun olarak hiçbir konuda uzmezler.

ViewSonic VX2780J‑2K ile Xiaomi Mi 27 XMMNT27HQ
Nasıl?

Asus Tuf Gaming serilerine bakabilirsin. Ben kullanıyorum güzel monitör. Aynı fiyata daha güzelleri var mıdır bilemem
ASUS VG279Q3A Bu nasıldır?

Nasıl?

Bende olanın üst modeli. Sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

Bende olan monitör: ASUS Tuf Gaming Vg247q1a 23.8 Inç 165hz 1ms Full Hd Freesync Gaming Monitör

4.5 a aldım geçen sene sonlarına doğru

Nasıl?

Viewsonic olanın kontrast 700:1 civarı, berbat fiyatına göre. Xiaomi hakkında araştırmam gerek. (Xiaomi olan satılmıyormuş zaten.)

Bu modelinde Kontrast 700:1 civarı. Tercih etmenizi önermem. 800:1'lik monitör bile geceleri rahatsız ediyor şahsen.

Xiaomi olanı 2. el alıcam hepsini 2. el olarak test edip alıcam elden. Asus olanda çok memnun görmüştüm videolar fln olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…