5 bin TL monitör önerisi

bjannenn

Femtopat
Selamlar,
Gigabyte G25F2.
KTC H25T7.
Samsung Odyssey G4 240Hz.
AOC 24G42e.
Arkadaşlar bu 4 monitör arasında kaldım. AOC aralarındaki en iyisi farkındayım ama yalnızca İtopya'da stokta ve taksit yapmıyor, o nedenle 2. tercihim. KTC de kontrast ve parlaklık olarak iyi ancak çok ölü piksel çıktığı konusunda şikayetler var. Siz ne dersiniz?

Bu arada Gigabyte 5000TL, Samsung 5700TL, KTC 4200TL, AOC 5500TL.

Samsung ne kadar marka olarak iyi olsa da panel Odyssey serisinde sıkıntıları var AOC olmazsa Gigabyte 2. tercihin olsun bütçede sıkıntı olmazsa

Samsung ne kadar marka olarak iyi olsa da panel Odyssey serisinde sıkıntıları var AOC olmazsa Gigabyte 2. tercihin olsun bütçede sıkıntı olmazsa
Hocam aslında G4 serisinde bir problem yok, IPS panel de var VA değil, ancak renk kontrastı olarak AOC'a göre bir hayli düşük, hikayeli oyunlar da oynarım gibi duruyor o nedenle kararsızım, sadece FPS oynayacak olsam çoktan Samsung almıştım. AOC için de itopya taksit yapsa alacam da kartıma taksit yok maalesef. Acaba 1-2 gün beklesem başka yerde stok çıkar mı?

@815867 Hocam zaten konu açmıştım. AOC 25G3ZM Siz de bunu önerdiniz, genelde CS2, LoL, Diablo 2 gibi oyunlar oynuyorum ama yeni PC ile beraber hikayeli oyunlar da oynayacağım. Yani karma kullanım olacak.

Son düzenleme:
FPS oyunları ağırlıklı olduğu için 25G3ZM alınmaz. Renkler de iyi olsun dediğiniz için bu monitörler arasında 24G42E en mantıklısı.

FPS oyunları ağırlıklı olduğu için 25G3ZM alınmaz. Renkler de iyi olsun dediğiniz için bu monitörler arasında 24G42E en mantıklısı.
Bence de en iyisi o ancak stoğu yok, monitör yalnızca itopya'da bulunuyor ve orası da taksit yapmıyor, açıkçası taksitli bir şekilde almak istiyorum. Sizce 1-2 gün beklesem herhangi bir yerde stoğa girer mi yoksa mantıksız mı olur? 2. tercih olarak ne önerirsiniz ve 24G42E ile kıyaslama yaparsanız sevinirim.

@815867

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…