5 bin TL monitör önerisi

• Konuyu başlatan FuseTe4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 189

FuseTe4

Centipat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, sistem diziyorum ve sıra monitöre geldi. 5K bütçeye alınabilecek en uygun, iyi monitör önerisi yapabilecek bilgili birileri yazabilir mi?

Bu sıralar stoklarda göremesem de ilk sıraya AOC 24G42E.
F/P canavarı KTC H25T7 ikinci tercihin olabilir. Ben bu 2 modeli de kullanıyorum. AOC'nin daha iyi olduğunu düşünsem de dediğim gibi bu aralar stoklarda göremedim.
Üçüncü olarak, her ne kadar kendim kullanmasam da pivot olması ve genel itibari ile önerilen, beğenilen ve çok sorun yaşanmayan -en azından ben görmedim- Gigabyte G25F2

F/P canavarı KTC H25T7 ikinci tercihin olabilir. Ben bu 2 modeli de kullanıyorum. AOC'nin daha iyi olduğunu düşünsem de dediğim gibi bu aralar stoklarda göremedim.
Üçüncü olarak, her ne kadar kendim kullanmasam da pivot olması ve genel itibari ile önerilen, beğenilen ve çok sorun yaşanmayan -en azından ben görmedim- Gigabyte G25F2
hocam ktcye baktım fakat 3ms olması kafa karıştırıyor + olarak gigabyte hakkında güzel yorumlar duymayım ben açıkçası

hocam ktcye baktım fakat 3ms olması kafa karıştırıyor + olarak gigabyte hakkında güzel yorumlar duymayım ben açıkçası
Git Rampage'in 0.5ms sunan bir urununu KTC'nin bu urunuyle karsilastir, KTC katlar. Cogu marka vadettigi Ms degerlerini gercekten vermiyor. Alin gitsin.

Üçüncü olarak, her ne kadar kendim kullanmasam da pivot olması ve genel itibari ile önerilen, beğenilen ve çok sorun yaşanmayan -en azından ben görmedim- Gigabyte G25F2.

24G42e gelse de alsak keşke yoksa 244F alıp geçeceğim yoksa, beklemişken azıcık daha bekleyeyim diyorum.

Hocam KTC'ye baktım fakat 3ms olması kafa karıştırıyor artı olarak Gigabyte hakkında güzel yorumlar duymayım ben açıkçası
Millet de takmış "3 ms" diye. Sanki "1 ms" diye satılan monitörler gerçekten 1 ms.

Piyasadaki sözde 1 ms olan birçok monitörden daha düşük ms değerine sahip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı