5 bin TL monitor önerisi

hasantalha3

Hectopat
Daha fazla  
5bin TL bütçem var aklımda MSI 256F ve ASUS VP249QGR modelleri var. Bin TL daha falan çıkabilirim, çok daha iyi bir monitor varsa asansörlü olursa iyi olur.

5bin TL bütçem var aklımda MSI 256F ve ASUS VP249QGR modelleri var. Bin TL daha falan çıkabilirim, çok daha iyi bir monitor varsa asansörlü olursa iyi olur.

27 inç msi mag 275f kullanıyorum on numara monitör msi mag 256f al geç

Peki ben laptopa bağlayacağım laptopum 144Hz. Monitör 180 Hz kullanabilir miyim?

Hocam 256F güzel ama N11'deki satıcı sıkıntılı. Yorumlarını okudum iade edilen kullanılmış ürün yolluyorlarmış. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz kaliteli başka ürün var mı?

6 bine kadar esner 24 inç

Hocam diğer sitelere bakın bence.

27 inç için 1080p az gelir diyorlar doğru mu? Gözüne çarpan bir kötü görüntü oldu mu?
Yoo ben hiç 24 inç kullanmadım farkı bilmiyorum ama 27 inç de çok güzel fps oyunlarında sıkıntı yaşamıyorum hikaye oyunlarında video izlemede vb daha iyi ekran biraz büyük diye ama 24 inç denemedim belki o daha iyidir.

Mesela fifa falan oynuyorum iki kişi büyük ekran işime yarıyor fps oyunlarında 24 inç iyi olabilir ama ben 27 inç alıştım sorun çıkarmıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…