Ercü Çözer
Hectopat
Merhaba 4.5-5k arasi bütçem var 24 inc ve Hz 144 veya 180 olacak oyuncu monitoru bakıyorum aklımda bu var onerlerinizi beklıyorum.
hocam çıkarda sizce o paraya değecek özellik artışı olur muBütçe çıkarsa AOC 24G42E, çıkmazsa Lenovo R24e
Renk doğruluğu olarak daha başarılı bir model 24G42E. Çoğunlukla AAA oyunlar oynuyorsan değer.hocam çıkarda sizce o paraya değecek özellik artışı olur mu
Renk doğruluğu olarak daha başarılı bir model 24G42e. Çoğunlukla AAA oyunlar oynuyorsan değer.
R24e'de tatmin eder o zaman. Alabilirsin.Hocam genellikle CS, PUBG arasi oynuyorum cok nadiren o tarz oyun oynuyorum.
Monitörü koyacağın yer direkt güneş alıyorsa kesinlikle fiyat farkına değer. R24e 230cd parlaklığa sahip. Az gelebilir. Aoc 24G42E 300cdHocam genellikle CS, PUBG arasi oynuyorum cok nadiren o tarz oyun oynuyorum.
R24E'de tatmin eder o zaman. Alabilirsin.
Monitörü koyacağın yer direkt güneş alıyorsa kesinlikle fiyat farkına değer. R24e 230CD parlaklığa sahip. Az gelebilir. AOC 24G42e 300CD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.