5 bin TL mouse önerisi

Wraith'dan ürün alınmaz. İade problemleri var, garanti süreçleri çok uzun. Güvenilir bir firma değil.

Logitech al geç, popüler marka üzmez, Razer 1 yıl kullanmışsın iade almışlar. Çin malı ürün alıp 2 haftada patlarsan değişim de yapmazlar, onarım ile uğraştırırlar. Güvenilir markalardan şaşmayın.
Aynı düşüncedeyim fakat Vxe R1 Pro var bende. Wraith'ten aldım. Deathadder'a göre çok daha dayanıklıydı ama arkadaşım da bir hafta önce Waizowl'dan aldı, sıkıntı yaşadı. Yazılımsal. Çin, şansa biraz. Büyük ihtimal Logi ya da SteelSeries alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı düşüncedeyim fakat Vxe R1 Pro var bende. Wraith'ten aldım. Deathadder'a göre çok daha dayanıklıydı ama arkadaşım da bir hafta önce Waizowl'dan aldı, sıkıntı yaşadı. Yazılımsal. Çin, şansa biraz. Büyük ihtimal Logi ya da SteelSeries alırım.
Doğru bir karar dostum, popüler markalardan şaşmamak lazım.

Waizowl satan tek yer Wraith değil, yazılımsal sorunların da çözümü en basiti. Steelseries kulaklık dışında ürün yapmayı beceremiyor. Logitech'in elle tutulur tek ürünü GPX2, o da bütçe dışı. GPX2 için bütçe arttırılsa bile donanım olarak tepe bir ürün olsa da malzeme kalitesi ve fiyatıyla rakiplerinden çok geri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı