5 bin TL Razer mekanik klavye önerisi

quelthras

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 5 bin civarı, Razer veya ona yakın görseli olan mekanik klavye önerilerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

Farklı markalarda daha fiyat performans ürünler bulunabilir, Razer'da karar kıldıysanız bu güzel bir ürün.

Optik Switch istenirse de bu var.

Farklı markalarda daha fiyat performans ürünler bulunabilir, Razer'da karar kıldıysanız bu güzel bir ürün.

Optik Switch istenirse de bu var.

Ben de yukarda gösterdiğinin V3'ü var çok memnunum efsane ama fena ses çıkarıyor. Bir daha alırsam sanırım başka alırım. V4'ün benimkinden farkı neymiş acaba?

Konu sahibi sesten yana sıkıntısı yoksa V3'ü önerebilirim.

Hocam tam benim cevap verebileceğim bir soru sormuşsunuz :D ben iki model arasında kaldım. Razer Huntsman V2 - Elite ve ASUS ROG STRIX flare II Animate. Sonrasında polratelerine ve mslerine baktım. Belki çok fark etmeyecek ama Huntsman serisinde 8K Hz ve ms gecikmesi 1.5-1.25'lerde. ASUS'un klavyesi ise 8K Hz ve 0.125 ms daha ben tuşa basayım diye harekete geçerken benden önce basıyor klavye öyle söyleyeyim en başta alışmada zorluk yaşayacaksınız ben yaşadım sonrasında başka klavye kullanamazsınız o kadar iddialı. Red Switch kullanıyor sesi duruşu LED kalitesi ayrı boyut ancak başka Switch isterseniz değiştirme imkanı da sunuyor. Ayrıca kullanılan destek pedi inanılmaz yumuşak yastık konforu diyebilirim ben 1yıldan fazla kullanıyorum pedi hiç çıkartmadım ve hiçbir yerinde göçme yok. Bunun haricinde ayarlanabilir anime matrix LED diye bir şey yapmışlar ekran değil ancak 312adet mini LED ile güzel bir görsel şölen yapıyor. Sistem özelliklerini gösterebiliyor sıcaklık gösterebiliyor isterseniz adınızı şanınızı yazarsınız isterseniz GIF koyabilirsiniz gibi. Ben ultrapremium istediğim için tercihimi ASUS'tan yaptım. Çok memnunum. Razer'i kötülemiyorum elbette. Razer'in mousesini kullanıyorum (Gerçi mousesini kötüledim o ayrı Razer Basilisk V3 Pro - White / Sararma problemi.) kulaklığını kullanıyorum ama klavye olarak tercihimi ASUS'tan yaptım iyi ki yapmışım. Bir göz atmanızı da öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı