5 bin TL telefon tavsiyesi

Bütçe
5000
Merhaba. Babamla bana 2 tane telefon almak istiyoruz. Bütçemiz her bir telefon için maksimum 5k. 2.el önerilerinize açığım. Samsung olursa daha iyi olur.

Günlük kullanım için üzmez. YouTube'da birçok incelemesi mevcut.

Tavsiye için teşekkür ederim. 4000-4500 civarına garantili/kapalı kutu alınır mı?

500 lira için ben topa girmezdim açıkçası daha uyguna kapalı kutu bulunur. Fakat geneli yurt dışı cihazı oluyor oda sıkıntı yani IMEI atılıyor. Filan taksit işi varsa taksitle almanızı öneririm.
Ya da 2. el alıyorsan yenilenmiş cihazlar mevcut EasyCep vs YouTube'da videolar mevcut iPhone 7'ler filan 3.5k ya satılıyor iPhone 6'lar 1.8k civarı.

Alırken iyi araştırmanını öneririm. Bu cihazların firma taraflı 12 ay garantisi oluyor diye biliyorum bir sıkıntı çıkarsa değişim yapıyorlar diye biliyorum.

500 lira için ben topa girmezdim açıkçası daha uyguna kapalı kutu bulunur. Fakat geneli yurt dışı cihazı oluyor oda sıkıntı yani IMEI atılıyor. Filan taksit işi varsa taksitle almanızı öneririm.
Ya da 2. el alıyorsan yenilenmiş cihazlar mevcut EasyCep vs YouTube'da videolar mevcut iPhone 7'ler filan 3.5k ya satılıyor iPhone 6'lar 1.8k civarı.

Alırken iyi araştırmanını öneririm. Bu cihazların firma taraflı 12 ay garantisi oluyor diye biliyorum bir sıkıntı çıkarsa değişim yapıyorlar diye biliyorum.
Hocam mesela bu neden bu kadar ucuz? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-xiaomi-note-11-kapali-kutu-1060344284/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı