5 bin TL UPS Önerisi

Teşekkür ederim son bir soru sormak istiyorum 2200VA ile sistemleri kaç dakika aktif tutabiliriz

Bunun cevabını üreten Schindler temsilcisi bile veremez tahmini rakam hesaplarsak sadece. Sistemlerinizin 200'er 250 watt saat çektiğini düşünürsek ortalama. 2X dediğimizde 500 watt saat tüketir sistemleriniz saatte. Hiçbir kayıp dünya harika bir yer olsa 4 saat kullanabilmeniz gerekiyor: ) lakin. UPS ısındıkça güç üretmek için sizin sisteminize daha fazla enerji harcayacak. Ve daha az verimli olacak. Bu yüzden benim tahminim en fazla 1-1.5 saat sizin sisteminizi kullanmanıza izin verecektir.

1-1.5 saat elektriğin tekrar gelmesi için yeterli bir zaman. Çünkü geri gelmesi fix min 30dk maks 2 saat sürmekte 1.5 saat yeterli olur. İlginiz ve konu hakkında ki fikirlerinizi ve önerdiğiniz upsler için teşekkür ederim en yakın zamanda APC Markalı 2200VA'lık UPS'yi almayı planlıyorum tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…