5 bin TL yayın için mikrofon önerisi

Hernos.Design

Kilopat
Daha fazla  
YouTube podcast videoları ve Kick'teki canlı yayınlarımda kullanacağım.

Bütçem 4-5k

Mikser dahil önerebilirseniz güzel olur.
XLR, USB özellikli olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aldınız mı herhangi bir ürün? Aldıhsanız aldığınız ürün nedir ve memnun musunuz üründen?

Fifine K658 denedim aşırı bir ses alması vardı o yüzden iade ettim. Elimde önceden de kullandığım Fifine A6T vardı onu kullanmaya devam ediyorum. HyperX mikrofonlarıyla aman aman bir ses farkı yok arasında ama tam bir F/P ürünü. Düşük bütçen varsa öneririm.

Fifine K658 denedim aşırı bir ses alması vardı o yüzden iade ettim. Elimde önceden de kullandığım Fifine A6T vardı onu kullanmaya devam ediyorum. HyperX mikrofonlarıyla aman aman bir ses farkı yok arasında ama tam bir F/P ürünü. Düşük bütçen varsa öneririm.
Teşekkürler cevabınız için. F/P yerine odak noktam daha çok ses kalitesi o yüzden ses kalitesi maksatında kullandıklarınızdan öneriniz var mıdır?

Teşekkürler cevabınız için. F/P yerine odak noktam daha çok ses kalitesi o yüzden ses kalitesi maksatında kullandıklarınızdan öneriniz var mıdır?

Bütçeniz varsa Rode mikrofonlara yönelmenizi öneririm. Ömürlük almış olursunuz hem. Gaming tarafında içerik üretecekseniz Fifine, HyperX, Moana marka mikrofonları öneririm. YouTube üzerinde genelde inceleme videoları oluyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı