5 bin TL'ye Gaming mouse önerisi

Bütçe
5000

mertonal28

Centipat
Daha fazla  
Hybrid grip tutuş şeklini kullanıyorum. Güncel farem Logitech G402. 2-3 gündür fare bakıyorum. İlk baktıklarım Razer V3 Pro ile Superlight1-2. araştırma sonucu superlightan daha iyileri olduğunu gördüm. O yüzden onları eledim.https://www.gaming.gen.tr/urun/260324/razer-deathadder-v3-pro-kablosuz-siyah-gaming-mouse-rz01-04630100-r3g1/?ref=akakce&v=1.29.1 bu dört mouse arasında kaldım. V3Pro en iyi sensöre sahip fare. Sora V2'yi de tenz kullanıyor. Umarım yardımcı olabilirisiniz. Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse

Superlight alıp pişman olma. Malzeme kalitesi 500 liralık fare ile eşit.
TenZ'nin dediklerine bakma. Adam Superlight gömüp duruyor sonra turnuvada zorunlu olmamasına rağmen yine Superlight kullanıyor.
Razer güzel lakin kutu içeriğinde 1000Hz dongle bu fiyat için saçma.
ATK X1 ve F1 serisi DeathAdder V3 ile aynı sensörü kullanıyor. Ayrıca kutu içeriğinde 8000Hz dongle mevcut. Malzeme kalitesi kötü değil lakin gıcırdama yapma ihtimali var. 2 hafta önce arkadaşım F1 Pro Max olanını aldı ve bu durum mevcut değil. Lakin Wraith Discord kanalında bu durumu yaşayan insanlar mevcut.

Kısaca Palm tutuyorsan DeathAdder V3.
Claw tutuyorsan ATK X1.
Fingertip tutuyorsan ATK F1.

Superlight alıp pişman olma. Malzeme kalitesi 500 liralık fare ile eşit.
Tenz'nin dediklerine bakma. Adam Superlight gömüp duruyor sonra turnuvada zorunlu olmamasına rağmen yine Superlight kullanıyor.
Razer güzel lakin kutu içeriğinde 1000Hz dongle bu fiyat için saçma.
ATK X1 ve F1 serisi DeathAdder V3 ile aynı sensörü kullanıyor. Ayrıca kutu içeriğinde 8000Hz dongle mevcut. Malzeme kalitesi kötü değil lakin gıcırdama yapma ihtimali var. 2 hafta önce arkadaşım F1 Pro Max olanını aldı ve bu durum mevcut değil. Lakin Wraith Discord kanalında bu durumu yaşayan insanlar mevcut.

Kısaca palm tutuyorsan DeathAdder v3.
Claw tutuyorsan ATK X1.
Fingertip tutuyorsan ATK F1.

Hybrid tutuş kullanıyorum. Razer V3 Pro bilindik bir fare ben Wraith'yi bile yeni duydum. Malzeme kalitesi konusunda sana güveniyorum. F1 bana küçük geleceğinden X1 var aklımda. Tenz için Superlight hakkında bir şey dediğine rast gelmedim. Tenz Atlantis ve Sora V2 modelllerini de kullandı. Sorayı övdüğü bir Shorts'u da var. Yurt dışında çıkıp Razer için 8000Hz dongle alma imkanımda var. Şu anlık V3 Pro ile X1 Ultra arasında kaldım. Razer yaklaşık 700 TL daha pahalı. Ne yapacağımı bekleyeceğim. İnsanlardan cevap bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı