F f1rex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Bütçem 5000 TL klavye lazım. Hotswap olursa iyi olur.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.376 Makaleler 3 Çözümler 21 14 Haziran 2025 #2 f1rex dedi: Bütçem 5000 TL klavye lazım. Hotswap olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye boyut tercihin nedir?
f1rex dedi: Bütçem 5000 TL klavye lazım. Hotswap olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye boyut tercihin nedir?
İlhan Kaan Kaplan Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #3 wraith w75 düşünülebilir.
F f1rex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #4 Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye boyut tercihin nedir? Genişletmek için tıkla... Mini olsun.
Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye boyut tercihin nedir? Genişletmek için tıkla... Mini olsun.
kazuru Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 46 14 Haziran 2025 #5 Hocam rekabetci oyun oynuyor musunuz? Ona gore manyetik switch onereyim.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.376 Makaleler 3 Çözümler 21 14 Haziran 2025 #6 f1rex dedi: Mini olsun. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alabilirsin o zaman.
f1rex dedi: Mini olsun. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alabilirsin o zaman.
F f1rex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #7 kazuru dedi: Hocam rekabetci oyun oynuyor musunuz? Ona gore manyetik switch onereyim. Genişletmek için tıkla... FiveM oynuyorum. Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Türkçe Q olsun. TKL ne alabilirim ailem istemedi mini. Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gam f1rex dedi: FiveM oynuyorum. Türkçe Q olsun. TKL ne alabilirim ailem istemedi mini. Genişletmek için tıkla... ing Klavye bunu alabilirsin obu. Genişletmek için tıkla... Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Attığın klavyedeki Shift tuşu kücükse alacağım ikna ettim herkesi. Son düzenleme: 16 Haziran 2025
kazuru dedi: Hocam rekabetci oyun oynuyor musunuz? Ona gore manyetik switch onereyim. Genişletmek için tıkla... FiveM oynuyorum. Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Türkçe Q olsun. TKL ne alabilirim ailem istemedi mini. Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gam f1rex dedi: FiveM oynuyorum. Türkçe Q olsun. TKL ne alabilirim ailem istemedi mini. Genişletmek için tıkla... ing Klavye bunu alabilirsin obu. Genişletmek için tıkla... Mantar09 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunu alabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Attığın klavyedeki Shift tuşu kücükse alacağım ikna ettim herkesi.