5 bin TL'ye kadar AM5 uyumlu, CL 30-6000MHz seviyelerinde kaliteli RAM önerisi

Bütçe
5000

mustafaemird

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 5K'ya kadar AM5 uyumlu CL 30-6000MHz seviyelerinde kaliteli RAM önerir misiniz? RGB tercihim değil ama mecbur kalırsam bakabilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

İstediğin özellikte olabilir 119TL bütçeni aşıyor ama iyi bir RAM. AM5 destekliyor. EXPO desteği de mevcut. Tek eksi yanı RGB mevcut.

Sade bir görüntü arıyorsan buna bakabilirsin. 290TL bütçenin altında.

Göz atmak istersen buna da bakalabilirsin. Bütçenden 1771TL daha uyguna geliyor. ( 2X 32 GB sürümünü ben kullanıyorum memnunum. Sorunsuz çalışıyor.)

2x16 kit şeklinde düşünüyorum.

Bunun RGB ve RGB olmayan modeli arasında bir fark var mı hep RGB olmayan modeli stok tüketiyor da.

İstediğin özellikte olabilir 119TL bütçeni aşıyor ama iyi bir RAM. AM5 destekliyor. EXPO desteği de mevcut. Tek eksi yanı RGB mevcut.

Sade bir görüntü arıyorsan buna bakabilirsin. 290TL bütçenin altında.

Göz atmak istersen buna da bakalabilirsin. Bütçenden 1771TL daha uyguna geliyor. ( 2X 32 GB sürümünü ben kullanıyorum memnunum. Sorunsuz çalışıyor.)

Crucial modeli kaç CL acaba ben göremedim bir bilgin var mı fiyatı uyguna geliyor.

İlk attığınız Lexar'ı takip edeceğim hocam burada atılanlardan fikir edinip son kararı vereceğim aslında Patriot aklıma yatıyor fakat RGB ve non RGB modeli arasında bir fark mı var ondan şüpheliyim RGB'siz modeli yok satarken RGB'ye bakmamaları garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı