yunusemrebinis
Hectopat
Daha fazla
Çıkabilirseniz bunu alın geçin.5 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Laptop klavyesinden geçeceğim için slimlere daha rahat alışabilirim diye düşünüyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmiyor. Yazım çok yapmıyorum, daha çok single player oyun oynuyorum ekstra olarak LoL. Aydınlatma zaruri değil ama olursa daha güzel olur. Türkçe klavye olması zaruri değil. Şu iki modele bakıyorum, sizce alınır mı ya da önerebileceğiniz başka modeller varsa kıymetli bilgilerinizi bekliyorum.
Logitech MX Keys Mini Şarj Edilebilir Klavye - Muyubi
Kategori:Kablosuz KlavyeMarka:LogitechBağlantı Türü:BluetoothGüç Türü:Şarj EdilebilirBatarya:1500 mAh Li-PoÇoklu Cihaz Bağlantısı:VarKlavye Düzeni:Qmuyubi.com
AJAZZ AKP815 Gaming Klavye
Modern profesyoneller ve meraklılar için titizlikle tasarlanmış %75 düşük profilli bir mekanik klavye olan Ajazz AKP815 ile dijital deneyiminizi yükseltin.www.gaming.gen.tr
Biraz üstte fiyat olarak ama çıkılabilir taksit seçeneğiyle fakat normal mekanik klavyeden ziyade slim veya low profile daha kullanışlı olur benim için öneri için de teşekkürler.Çıkabilirseniz bunu alın geçin.
Chilkey ND75 LP Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunlar da ilk öneri gibi sanırım ilk tercihim slim veya low mutlaka güzel klavyelerdir ama önceliğim el bilek konforu.Çıkamazsanız da bunlardan birini alın geçin.
Furycube F75S Mekanik Klavye
Furycube F75S Alüminyum Mekanik Klavye %75 Kompakt Yapı: Bu, klavye tasarımının %75'lik bir düzeni ifade eder. Yani, tam boyutlu klavyelerden daha kompakt olan, ancak işlevsel olarak tam tuş takımı sunan bir düzen. Fonksiyon tuşları ve yön tuşları gibi önemli alanları korur, ancak daha az yer...mecmonkey.com
Chilkey ND65 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Biraz üstte fiyat olarak ama çıkılabilir taksit seçeneğiyle fakat normal mekanik klavyeden ziyade slim veya low profile daha kullanışlı olur benim için öneri için de teşekkürler.
Bunlar da ilk öneri gibi sanırım ilk tercihim slim veya low mutlaka güzel klavyelerdir ama önceliğim el bilek konforu.
Logitechle birebir benzer modellerini görmüştüm. B1 proyu da favorilemişim hatta.Keychron b serisine bakılabilir.
2 farklı model var zaten biri düz biri low.Logitechle birebir benzer modellerini görmüştüm. B1 proyu da favorilemişim hatta.
Şu videodan inceledim az önce de yüksek gibi gördüm detaylı bakayım tekrardan teşekkürler.
Öyleymiş sonradan farkettim bununla ilgili tek eleştiri shift tuşunun altına koydukları güç tuşu harika duruyor teşekkürler. Bir diğer eksiği peşin fiyatına taksit yok2 farklı model var zaten biri düz biri low.
Öyleymiş sonradan farkettim bununla ilgili tek eleştiri shift tuşunun altına koydukları güç tuşu harika duruyor teşekkürler. Bir diğer eksiği peşin fiyatına taksit yok