5 bin TL'ye kadar klavye önerisi

çok büyük kolaylık ve alıştıktan sonra gerçekten zorlanırım diye düşünüyorum ama harici hoparlör bağlı olduğu için klavyeden açılan yere ses ayarını çekip ona alışabilirim belki diye düşündüm. ultranın indirim oranı da daha fazla ve rengi nispeten daha iyi. o yüzden sordum açıkçası.

F75 Ultra alacaktım zamanında fakat bende knoba alıştım knob benim içinde olmazsa olmaz yüzden vazgeçmiştim başka klavye almıştım F75 Ultra iç yapı ve switchleri biraz daha kaliteli.
Knoblu klavyeden f75 ultra'ya geçtim, en sağdaki iki tuşu ses açma kapamaya dedike ettim, alıştım sayılır ama tabi knob'un yerini tutmuyor.
1762808578282.png

Çok büyük kolaylık ve alıştıktan sonra gerçekten zorlanırım diye düşünüyorum ama harici hoparlör bağlı olduğu için klavyeden açılan yere ses ayarını çekip ona alışabilirim belki diye düşündüm. Ultranın indirim oranı da daha fazla ve rengi nispeten daha iyi. O yüzden sordum açıkçası.

Knob çok büyük etken değilse o zaman Ultra alırdım knob benim için önemli olduğu ben almamıştım ama senin için değilse Ultra al.

Knoblu klavyeden f75 ultra'ya geçtim, en sağdaki iki tuşu ses açma kapamaya dedike ettim, alıştım sayılır ama tabi knob'un yerini tutmuyor.
Eki Görüntüle 2602107
bunu hiç düşünmemiştim pgdn-up tuşlarını atamak benim için çok ideal olur. hali hazırda kullandığım klavyede knob yok tuşlar ile yapıyorum o işi. teşekkür ederim çok faydalı oldu benim için bu bilgi.

Net kararımı verdim çok teşekkür ederim kıymetli fikirleriniz için. Ultra alıp sağ tuşları ses ve multimedya işlevlere atayacağım. x7'yi 7-8 yıl kullandığımı varsayarsam, 10 sene sonra yeniden arayışa geçerim artık 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı