Merhaba Wraith, Razer, SteelSeries, ASUS, Corsair marka çok fark etmez, genelde bu markalar kullanılıyor sanırım. TKL olursa ve bilek desteği olursa iyi olur. Bir de çok sesli olmasın.
Merhaba Wraith, Razer, SteelSeries, ASUS, Corsair marka çok fark etmez, genelde bu markalar kullanılıyor sanırım. TKL olursa ve bilek desteği olursa iyi olur. Bir de çok sesli olmasın.
Çok sesli olmayan, tok bir ses veren ve TKL olan çok fazla model yok, sayılı diyebiliriz.
![]()
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
AKKO 5087S-SP QMK Mint TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
Tavsiyem alu87a olacaktır, bu fiyatta mükemmel bir klavye. Alabilecekseniz violet öneririm switchlerinden dolayı. Bilek desteği konusunu @ubiiyy'e bırakıyorum.
Genelde FPS.Biz kullanmıyoruz. Ne için kullanacaksınız, FPS ağırlıklı mı? bize dizer misin gadaşım @enzyyx
Teşekkür ederim. Bu klavyelerÇok sesli olmayan, tok bir ses veren ve TKL olan çok fazla model yok, sayılı diyebiliriz.
![]()
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
AKKO 5087S-SP QMK Mint TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
Tavsiyem alu87a olacaktır, bu fiyatta mükemmel bir klavye. Alabilecekseniz violet öneririm switchlerinden dolayı. Bilek desteği konusunu @ubiiyy'e bırakıyorum.
Genelde FPS.
Teşekkür ederim. Bu klavyeler.
Bu klavye veya SteelSeries Apex 5 gibi klavyelerden iyi midir peki bilginiz var mı?![]()
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile RZ03-03491000-R3L1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Neden? Ayrıca bu fiyat bandında Corsair ve Logitech de var onlara ne diyorsunuz? Atılan markalar bilindik olmadığı için soruyorum.Razer ve SteelSeries'den uzak dur.
Neden? Ayrıca bu fiyat bandında Corsair ve Logitech de var onlara ne diyorsunuz? Atılan markalar bilindik olmadığı için soruyorum.
Anladım sağolun.Bilindik markalara para öderken logoya para veriyorsun çünkü, ürüne değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.