Şu an mevcut bilgisayarımda; ASUS-STRIX RX 460 ekran kartım var. Monitörüm ise BenQ GW2270H 60 Hz bir monitör yani gerekli verimi alamıyorum. Size sormak istediğim soru şu; 2 3 sene içerisinde kendi işimi kurmayı düşünüyorum(Mimarım, Render'la ilgileneceğim). Fakat ekran kartı teknolojileri çok değişmekle birlikte Monitörler'de bu çok geçerli olmadığından Monitör'e şimdiden yatırım yapmak istiyorum. Gelecekte'de NVIDIA'dan şaşmayacağım. Yani hem G-Sync(NVIDIA) hem Free-Sync(Radeon) teknolojilerini destekleyecek bir monitör arıyorum. Şu anki ve gelecekteki bilgisayarımla kullanacağım Max. Verimi alacağım bir monitör tavsiye edebilir misiniz? Ben ASUS'un VP249QGR 144 Hz. 1 Ms Monitörünü ihtiyaçlarıma uygun gördüm. 11 Ekim 2023 itibarıyla yıl sonuna kadar 5 bin lira bütçem var. Bu Monitör'den daha performanslı ve gelecekte kullanabileceğim monitör hangisidir?
En ucuz HP Omen 25i 22J05E9 24.5" 1ms Full HD Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 25i 22J05E9 24.5" 1ms Full HD Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz HP Omen 25i 22J05E9 24.5" 1ms Full HD Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 25i 22J05E9 24.5" 1ms Full HD Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!