5 bin TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
5000

Dogukanka

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. CS oyuncusuyum. Elim DeathAdder V2 Mini'ye aşırı alışmış bir biçimde şu an ama benzeri bir mouse bulamıyorum. Hem eskidi hem de kablosuz bir mouse istiyorum. Fareyi claw kullanıyorum ama ani refleksler için fingirtip moduna geçiyorum ve çok işime yarıyor anlatabildim mi bilmiyorum. Umarım aynı boyutlarda ve şekilde kaliteli kablosuz bir mouse bulabiliriz.

F1 Pro Max'i almanı öneririm, diğer versiyonlarının bataryası düşük ve yüksek polling rate kullanırsan bu batarya çok önemli veya standart 1000 HZ kullansan bile uzun batarya ömrü çok işine yarayacak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baktın skatezler seni frenliyor mevcutları söküp aşağıdakini kullanmanı tavsiye ederim:
ATK Blazing Sky X1 Pro Max faremde bu skatezleri kullanıyorum ve fareye ekstra kayganlık kattı.

Merhaba arkadaşlar. CS oyuncusuyum. Elim DeathAdder V2 Mini'ye aşırı alışmış bir biçimde şu an ama benzeri bir mouse bulamıyorum. Hem eskidi hem de kablosuz bir mouse istiyorum. Fareyi claw kullanıyorum ama ani refleksler için fingirtip moduna geçiyorum ve çok işime yarıyor anlatabildim mi bilmiyorum. Umarım aynı boyutlarda ve şekilde kaliteli kablosuz bir mouse bulabiliriz.
F1 extreme tavsiyemdir

F1 Pro Max'i almanı öneririm, diğer versiyonlarının bataryası düşük ve yüksek polling rate kullanırsan bu batarya çok önemli veya standart 1000 Hz kullansan bile uzun batarya ömrü çok işine yarayacak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baktın skatezler seni frenliyor mevcutları söküp aşağıdakini kullanmanı tavsiye ederim:
ATK blazing sky X1 Pro Max faremde bu skatezleri kullanıyorum ve fareye ekstra kayganlık kattı.

F1 Extreme tavsiyemdir.

Teşekkürler önerileriniz için. Bugün Viper V3 Pro ve Superlight 2 denedim Viper'in avuç kısmı geniş geldi rahat edemedim Superlight daha okey geldi. Sanırım avucumu doldurmaması lazım Mouse'un. Lamzu thorn, Pulsar ve sora modelleri hakkında ne düşünüyosunuz? Önerdiğiniz mouse dediğim gibi hem fingertip hem claw grip olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı