5 bin TL'ye klavye ve mouse önerisi

Percival Eddy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba; klavye ve mouse almak istiyorum bütçem çok yüksek değil. Ortalama 5 bin lira bütçem var. Taksit imkanı olursa daha iyi olur. Oyun için kullanacağım yardımcı olur musunuz? Bir de bu Razer DeathAdder Essential mouse hakkında hiç iyi yorumlar görmüyorum. Onun içinde ayrı inceleme yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam öncelikle formu görüp yanıtladığın için teşekkürler. Bu markalar ne kadar güvenilir? Wireless mouse FPS oyunlarında geciktirme yapar mı çünkü kablolu kullanan biriyim. Klavyeyi mümkünse Black, red veyahut brown switch istiyorum.

Hocam öncelikle formu görüp yanıtladığın için teşekkürler. Bu markalar ne kadar güvenilir? Wireless mouse FPS oyunlarında geciktirme yapar mı çünkü kablolu kullanan biriyim. Klavyeyi mümkünse Black, red veyahut brown switch istiyorum.

Hocam kablosuzlarda gecikme yıllar önce bitti ve artık o dediğiniz switchler yerine daha farklı switchler üretiliyor roxy hocamın önerdiği 2 üründe bütçesinde en iyisi üstü yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam kablosuzlarda gecikme yıllar önce bitti ve artık o dediğiniz switchler yerine daha farklı switchler üretiliyor roxy hocamın önerdiği 2 üründe bütçesinde en iyisi üstü yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam Razer DeathAdder V2 ve ATK blazing sky X1 Wireless hakkında ne düşünüyorsun? Birde bütçeyi aşıyor bu kadar çıkmak istemiyorum çünkü ekstra almam gereken ekipmanlar da var

Hocam Razer DeathAdder V2 ve ATK blazing sky X1 Wireless hakkında ne düşünüyorsun? Bir de bütçeyi aşıyor bu kadar çıkmak istemiyorum çünkü ekstra almam gereken ekipmanlar da var.

Razer'in hiçbir ürünün önermiyorum X1 hakkındada pek bilgim yok hocam ama mouse için ayırdığınız bütçe ne kadar acaba 3kya leviathanın bir alt modeli ES21 Pro'da bakabilirsiniz.

leviathana çıkamıyosanız kesinlikle bu

F87 Pro ve ES21 Pro alın hocam kafanız rahat olsun.

Razer'in hiçbir ürünün önermiyorum X1 hakkındada pek bilgim yok hocam ama mouse için ayırdığınız bütçe ne kadar acaba 3kya leviathanın bir alt modeli ES21 Pro'da bakabilirsiniz.

Leviathana çıkamıyosanız kesinlikle bu.

F87 Pro ve ES21 Pro alın hocam kafanız rahat olsun.

Öneriniz için teşekkürler hocam SteelSeries nasıldır? Kusura bakmayın yaşım epey küçükken bilgisayar oyunları ile haşır neşirdim şimdi yıllar sonra sistem topladım rekabetçi olarak CS2 LoL ve Valorant oynamaktayım. Zamanında herkes Razer alırdı bozdu mu bu kadar ya:D palm tutus için uygun mudur bu önerdiğiniz? Rampage, SteelSeries falan nasıl bunlar benim biraz daha bildiğim eski markalar tabi ki üstad sensin maksat bilgi sahibi de olalım.

Öneriniz için teşekkürler hocam SteelSeries nasıldır? Kusura bakmayın yaşım epey küçükken bilgisayar oyunları ile haşır neşirdim şimdi yıllar sonra sistem topladım rekabetçi olarak CS2 LoL ve Valorant oynamaktayım. Zamanında herkes Razer alırdı bozdu mu bu kadar ya:D palm tutus için uygun mudur bu önerdiğiniz? Rampage, SteelSeries falan nasıl bunlar benim biraz daha bildiğim eski markalar tabii ki üstat sensin maksat bilgi sahibi de olalım.

Estağfurullah hocam artık tercih edilecek markalar değil diyelim sadece logo basıp ürünün değerine 2K koyup öyle satıyolar ondan önermiyorum bir de hala çözmedikleri kronik sorunları var hepsinin. Artık ana akım markalardan çok böyle markalar gerçekten parasının hakkını veriyor.

Estağfurullah hocam artık tercih edilecek markalar değil diyelim sadece logo basıp ürünün değerine 2K koyup öyle satıyolar ondan önermiyorum bir de hala çözmedikleri kronik sorunları var hepsinin. Artık ana akım markalardan çok böyle markalar gerçekten parasının hakkını veriyor.

Yok hocam, 8 bin liralık ürünlerinde scroll sorununu sonunda çözdüler. (!)

Vay be 2012 ve 16 arası çok güzeldi 10 sene geçmiş. Sanırım eskilerin vermiş olduğu o güven bu tarz yeni markalara olan bakış açımı etkiliyor. Vaktini ayırdığın için teşekkürler kral.

Yok hocam, 8 bin liralık ürünlerinde scroll sorununu sonunda çözdüler. (!)

Hocam varsa onerebilecegin tekliflere açığız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı