Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Bilgisayar masam için mikrofon bakıyorum. Mikrofonlar hakkında bilgim yok ama anakartım da önemliymiş, doğru mudur? Bütçe= 2 bin ile 5 bin TL arası, en F/P olanı önerirseniz sevinirim.
Bilgisayar masam için mikrofon bakıyorum. Mikrofonlar hakkında bilgim yok ama anakartım da önemliymiş, doğru mudur? Bütçe= 2 bin ile 5 bin TL arası, en F/P olanı önerirseniz sevinirim.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.113 Makaleler 3 Çözümler 21 19 Temmuz 2025 #2 Cursor dedi: Bilgisayar masam için mikrofon bakıyorum. Mikrofonlar hakkında bilgim yok ama anakartım da önemliymiş, doğru mudur? Bütçe= 2 bin ile 5 bin TL arası, en F/P olanı önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA şu an indirimde yapıştır derim.
Cursor dedi: Bilgisayar masam için mikrofon bakıyorum. Mikrofonlar hakkında bilgim yok ama anakartım da önemliymiş, doğru mudur? Bütçe= 2 bin ile 5 bin TL arası, en F/P olanı önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA şu an indirimde yapıştır derim.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Mantar09 dedi: Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA şu an indirimde yapıştır derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. NVIDIA Broadcast hakkında bilgin var mı? Bu mikrofon ile kullanacağım.
Mantar09 dedi: Fifine AM8 XLR USB RGB Dinamik Cardioid Yayinci Mikrofonu | ITOPYA şu an indirimde yapıştır derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. NVIDIA Broadcast hakkında bilgin var mı? Bu mikrofon ile kullanacağım.