5 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5000

AKA CABBAR JR

Kilopat

Alacağım sistem net olarak bu. Biraz daha güncelleyip en son şu hale getirebildim doğrudan link atamıyorum direkt 0 haline yolluyor sizi;
AMD Ryzen 5 8400F 4.2 GHz 16MB önbellek 6 çekirdek AM5 4nm MPK işlemci.
1
Gigabyte A620M h 6400MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP mATX anakart.
1
Corsair 16 GB Vengeance 5200MHz CL40 DDR5 siyah Single kit RAM.
2
Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8 GB GDDR6 128 bit DLSS 3 ekran kartı.
1
BitFenix ares 600W 80+ tempered glass USB 3.0 mesh frgb ATX siyah kasa.
1
Goodram 512 GB PX500 GEN3x4 M.2 NVMe SSD gen. 2 (2000 MB okuma / 1600 MB yazma)
1
ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming monitör.
1
Ben monitör işinden çok anlamıyorum, Total 31k oluyor 25'ten bu monitörden iyisini makul fiyata bulabilir miyim? Bana tavsiye verebilir misiniz? Fiyat performans olursa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörden iyisi 7000 tl'ye kadar yok dostum boşuna araştırma, araştıracaksan da bana sor kaynak vereyim öyle yok kullanıyorum iyi yok bana güven iyi demekle olmuyor dümdüz verileri çıkartır veririm çok istiyorsan

Bu arada alacağın sistem neden net olarak o? işlemci leş ekran kartı leş ram leş anakart en düşük seviye ssd 500 gb? Aynı performansta bir pc taş çatlasın 22k olur kaliteli markalarla. Tabi bütçen 25-26K ise 12400F 4060 Ti'lı bir sistem bekleyip almanı öneririm. O gelmezse bile 12400F 4060 bir sistem gelir 20K'ya, o da tatmin eder.

Hocam ben bu bilgisayarı ailemin desteğiyle işe girmeden önce alıyorum. Geçen gece saat 1'den 3'e kadar neredeyse sistem baktık. Bu sistemin parçalarını bile en ucuzundan hesapladığın zaman monitörsüz 31 32 k yapıyor 25'ten. Yani daha iyi bir sistem yok varsa da biz bulamadık maalesef. Alana kadar gelir mi bilmem ama ana odağım oyun oynamak değil müzik/prodüksiyon ve kayıt. Tabii oyun da var işin içinde. Kendi emeğim olmadığı için henüz aileme çok yük bindirmek istemiyorum. Linkteki sistem değil alttaki sistem bu arada güncellenmiş hali. Eğer memnun olmazsam işe girdiğim zaman yükseltme yaparım. Ama almadan önce gelirse linklerseniz sevinirim

Hocam ben bu bilgisayarı ailemin desteğiyle işe girmeden önce alıyorum. Geçen gece saat 1'den 3'e kadar neredeyse sistem baktık. Bu sistemin parçalarını bile en ucuzundan hesapladığın zaman monitörsüz 31 32 k yapıyor 25'ten. Yani daha iyi bir sistem yok varsa da biz bulamadık maalesef. Alana kadar gelir mi bilmem ama ana odağım oyun oynamak değil müzik/prodüksiyon ve kayıt. Tabii oyun da var işin içinde. Kendi emeğim olmadığı için henüz aileme çok yük bindirmek istemiyorum. Linkteki sistem değil alttaki sistem bu arada güncellenmiş hali. Eğer memnun olmazsam işe girdiğim zaman yükseltme yaparım. Ama almadan önce gelirse linklerseniz sevinirim
Dediğim gibi f/p sistem bekleyip alabilirsin 20-30K arasına çok daha iyi bir sistem alabilirsin, şu an 31K'ya alacağın sistemin değeri 20K falan, asla o paralar verilmez yani. İleride yükseltme yapmak için şöyle bir sistem öneririm veya Nvidia ekran kartı şart değil diyorsan 25K'ya 7500F + 7600 öneririm.

1724061477749.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı