Bütçe
5000

Talha Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, fiyat performans bütçe dostu Rapid trigger klavye arıyorum indirimde bildiğiniz veya kullanıp memnun kaldığınız klavye varsa önerebilirsiniz, tercihen TKL ve red switch arıyorum fakat uygun öneriniz varsa diğer modelleride önerebilirsiniz, bütçe 5 bini geçmesin mümkünse yılbaşı girmeden ekipmanlar fazla pahalanmadan almak istiyorum.

Genelde oynadığım oyunlar
Fortnite.
League of Legends ağırlıklı
CS2.
Valorant.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Connectgame iade mi kolay yapabilirbu firma hakkındaki şikayetleri okuyun bir derim attığınız klavyede sorunlu bir klavye maalesef.

Manyetik şart mı pek aman aman bir olayı yok.

Connectgame iade mi kolay yapabilirbu firma hakkındaki şikayetleri okuyun bir derim attığınız klavyede sorunlu bir klavye maalesef.

Manyetik şart mı pek aman aman bir olayı yok.
Connectgame'den mi al demişim dostum ben? Sen baya öfkelisin galiba bana karşı, yazdıklarıma çoğu zaman okumadan cevap veriyorsun. Ne sorunu varmış klavyenin?

Hocam Hepsiburadadan da alsa connectgame iade kabul etmiyor, anca hepsiburada araya girerse bir ihtimal ama o bile zor. Ayrıca o fiyatı hak eden bir klavye de değil maalesef. Connectgame in klasik fahiş fiyatlandırması. Her ürüne ederinin 2-3 katı fiyat yazarlar sonra yılda 1-2 kez olması gereken fiyata indirip indirim diye millete satarlar. Garanti konusuna değinmiyorum bile yeterince şikayet var zaten. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam forumda sorun yaşayanlar da olmuştu pcb kaynaklı. Bulabilirsem kendilerini etiketlerim.

Videosuna da bakabilirsin. Alınan fiyata, sorunlarına vesaire.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsiburada'dan aldığın taktirde kolay bir şekilde iade edebilirsin, iade koşulları yazıyor zaten altında. Connectgame kabul etmiyor falan, fasa fiso olmuş biraz. Videoyu konu sahibi izlesin, karar versin. Benim izlememe gerek yok.

Hepsiburada'dan aldığın taktirde kolay bir şekilde iade edebilirsin, iade koşulları yazıyor zaten altında. Connectgame kabul etmiyor falan, fasa fiso olmuş biraz.

Sizin gibi her konuda wraithi kötüleyen birinin gidip wraithten daha kötü bir firmayı önermesini beklemezdim açıkçası. Attığım konulara da göz atarsın umarım.

Dostum 80 tane şikayeti var, Wraith'in 300 küsür şikayeti var, hem bana hala Connectgame diyorsun, ben konu sahibine 500 tl fazla ver, Hepsiburada'dan al demişim zaten, neyi zorluyorsunuz anlamıyorum. Attığın şikayetlerde kulaklık şikayeti, buraya firma ile iletişime geçmeden bozuk ürün hüsranıyla, heyecanla gelen küçük kardeşlerimiz var, onların yorumları gibi. Hepsiburada'dan yıllardır alışveriş yapıyorum, bir sıkıntı yaşamadım, yakın zamanda Logitech kulaklık iade ettim.

Dostum attığım şikayetlerin hepsi connect game satıcısının hepsiburada, n11 üzerinden ürünlerini alıp sorun yaşayan kişiler, baktığına emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…