Dostum klavyeyi de sağlam firmadan alman lazım işte, farklı firmalardan alırsan iade işlemlerinde sıkıntı yaşarsın, hatta iade bile almayabilirler. Onu anlatmaya çalışıyorum.
Lütfen klavye önerelim artık heyecanlanıp geliyorum hala aynı konu anladım kötü bir destek verdiklerini hala uzatmanın bir manası yok. 1 2 klavye önerisi almaktı amacım kendi bulduklarım arasında fiyat performans karşılaştırması yapacaktım ama olmadı sanırım neyse sağlık olsun iyi sosyaller.
Lütfen klavye önerelim artık heyecanlanıp geliyorum hala aynı konu anladım kötü bir destek verdiklerini hala uzatmanın bir manası yok. 1 2 klavye önerisi almaktı amacım kendi bulduklarım arasında fiyat performans karşılaştırması yapacaktım ama olmadı sanırım neyse sağlık olsun iyi sosyaller.
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
www.gaming.gen.tr
Manyetik olarak bunlar var ama çok artıları yok bana göre manyetiklerin. O yüzden ben de mekanik öneririm ama illa manyetik istiyosan da bunlara bir göz at.
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
www.gaming.gen.tr
Manyetik olarak bunlar var ama çok artıları yok bana göre manyetiklerin. O yüzden ben de mekanik öneririm ama illa manyetik istiyorsan da bunlara bir göz at.
Scyrox Xpunk 63 Beyaz %60 Gateron Jade Gaming Manyetik Switch 8K Hz Hall Effect RGB İngilizce Mekanik Gaming Klavye ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.