5 bin TL'ye Razer mouse tavsiyesi

Bütçe
5.000
İlla Razer olacaksa bu paraya en iyisi bu zaten.

Öncesinde Razer DeathAdder v2X HyperSpeed kullanıyordum.

Viper V3 Pro'nun beyaz halini almak istiyorum sence nasıl alınmalı ise linkini atar mısın?

Son düzenleme:
Öncesinde Razer DeathAdder v2X HyperSpeed kullanıyordum.

Viper V3 Pro'nun beyaz halini almak istiyorum sence nasıl alınmalı ise linkini atar mısın?

Kapı gibi gıcırdaması sorun olmayacaksa bu fiyatta zaten DAV3 Pro'dan başka seçenek yok. Razer şartı kalkarsa çok daha güzel mouselar var. Viper V3 Pro 6.7'den başlıyor hocam.

Kapı gibi gıcırdaması sorun olmayacaksa bu fiyatta zaten DAV3 Pro'dan başka seçenek yok. Razer şartı kalkarsa çok daha güzel mouselar var. Viper V3 Pro 6.7'den başlıyor hocam.

Biliyorum 6-7 yaparım bütçeyi gerekirse alınmalı mı diye sordum sadece sence alınmalı mı kaliteli uzuuun süre gidecek güzel bir mouse istiyorum sence alınır mı ? Alınır ise linki var mı.

Biliyorum 6-7 yaparım bütçeyi gerekirse alınmalı mı diye sordum sadece sence alınmalı mı kaliteli uzuuun süre gidecek güzel bir mouse istiyorum sence alınır mı? Alınır ise linki var mı?

Hocam güzel kaliteli bir mouse istiyorsanız o kadar çıkmanıza gerek yok. 3-4 bandına da gayet güzel fareler var. Tabii ki Viper V3 Pro inanılmaz iyi bir mouse fakat emin olun aradaki farkı anlamazsınız. Ben size yine de linkini bırakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı