5 bin TL'ye sistem toplama

Bütçe
5000

Asrın66

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 5 bin TL olmak ile beraber şöyle bir sistem topladım, anakart hariç tüm parçaları 2.el almayı düşünüyorum. Sistemde darboğaz ya da başka bir hata ile karsilasabilir miyim, kontrol edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • Anakart: Gigabyte B450M-K
  • RAM: DDR4 8 GB.
  • Ekran kartı: RX 570.
  • İşlemci: Ryzen 3 3100.
  • Kasa: Kasa modeli kafamda daha belirlemedim önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet iyi önerim 16 GB RAM ve işlemciyi biraz daha yükseltmeniz yönümdedir ekran kartı düşürüp işlemciye para verirseniz daha olumlu olur.

Sisteminiz gayet iyi önerim 16 GB RAM ve işlemciyi biraz daha yükseltmeniz yönümdedir ekran kartı düşürüp işlemciye para verirseniz daha olumlu olur.
Düşünceniz için teşekkürler, fakat işlemciyi yükseltip ekran kartını düşürmen benim aleyhime olmazmı ?

Merhaba arkadaşlar. Bütçem 5 bin TL olmak ile beraber şöyle bir sistem topladım, anakart hariç tüm parçaları 2.el almayı düşünüyorum. Sistemde darboğaz ya da başka bir hata ile karsilasabilir miyim, kontrol edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • Anakart: Gigabyte B450M-K
  • RAM: DDR4 8 GB.
  • Ekran kartı: RX 570.
  • İşlemci: Ryzen 3 3100.
  • Kasa: Kasa modeli kafamda daha belirlemedim önerilere açığım.
İsterseniz hazır ikinci el de bakabilirsiniz. Bende piyasaya göre düşük bütçeyle çok iyi bir sistem aldım. Yine de takdir sizin :))

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı