The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.377 Makaleler 49 Çözümler 12 31 Temmuz 2023 #1 TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Bu telefon yerine 5 bin TL'ye daha güzel telefon alınır mıydı? Hata mı yaptım?
TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Bu telefon yerine 5 bin TL'ye daha güzel telefon alınır mıydı? Hata mı yaptım?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Tecno henüz piyasada yeni gibi. Başka bilinen modellere yönelin hocam.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 31 Temmuz 2023 #3 The Tribal Chief dedi: TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Bu telefon yerine 5 bin TL'ye daha güzel telefon alınır mıydı? Hata mı yaptım? Genişletmek için tıkla... hocam geri iade edebilecekseniz edin ne olduğu belli olmayan marka birisinde görmüştüm tecno idi kasıyordu
The Tribal Chief dedi: TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Bu telefon yerine 5 bin TL'ye daha güzel telefon alınır mıydı? Hata mı yaptım? Genişletmek için tıkla... hocam geri iade edebilecekseniz edin ne olduğu belli olmayan marka birisinde görmüştüm tecno idi kasıyordu
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Daha iyisi bulunurdu, Cin mali islemcili telefon alinmaz acikcasi. Emmc 5.1 kullaniyor, Android 11 Go var, ana kamerasi QVGA, tarih oncesinde mi kaldik? Kisacasi cabuk iade et.
Daha iyisi bulunurdu, Cin mali islemcili telefon alinmaz acikcasi. Emmc 5.1 kullaniyor, Android 11 Go var, ana kamerasi QVGA, tarih oncesinde mi kaldik? Kisacasi cabuk iade et.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Temmuz 2023 #5 Bir üst modeli 4.800 tl. Hata yapmışsın.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #6 The Tribal Chief dedi: TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Bu telefon yerine 5 bin TL'ye daha güzel telefon alınır mıydı? Hata mı yaptım? Genişletmek için tıkla... Çöpe para vermişsin. İade etmeni tavsiye ederim.
The Tribal Chief dedi: TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt TECNO Spark 8C 128GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Bu telefon yerine 5 bin TL'ye daha güzel telefon alınır mıydı? Hata mı yaptım? Genişletmek için tıkla... Çöpe para vermişsin. İade etmeni tavsiye ederim.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.377 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Ağustos 2023 #7 Erenk1905 dedi: Çöpe para vermişsin. İade etmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alalı biraz zaman oldu. O yüzden değişmez bence. Yine de kesin konuşmak olmaz. Yazılımsal veya donanımsal hata vermedi. Kullanmaya devam ediyorum.
Erenk1905 dedi: Çöpe para vermişsin. İade etmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alalı biraz zaman oldu. O yüzden değişmez bence. Yine de kesin konuşmak olmaz. Yazılımsal veya donanımsal hata vermedi. Kullanmaya devam ediyorum.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #8 The Tribal Chief dedi: Alalı biraz zaman oldu. O yüzden değişmez bence. Yine de kesin konuşmak olmaz. Yazılımsal veya donanımsal hata vermedi. Kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz umarım. Deneyimlerinizi inceleme olarak paylaşırsanız herkes için faydalı olacaktır. Alınır mı diyenlere cevap tarzı.
The Tribal Chief dedi: Alalı biraz zaman oldu. O yüzden değişmez bence. Yine de kesin konuşmak olmaz. Yazılımsal veya donanımsal hata vermedi. Kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz umarım. Deneyimlerinizi inceleme olarak paylaşırsanız herkes için faydalı olacaktır. Alınır mı diyenlere cevap tarzı.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.377 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Ağustos 2023 #9 nexpugnable dedi: Sıkıntı çıkmaz umarım. Deneyimlerinizi inceleme olarak paylaşırsanız herkes için faydalı olacaktır. Alınır mı diyenlere cevap tarzı. Genişletmek için tıkla... Tamam, yazacağım. Bugün içinde yazmış olurum.
nexpugnable dedi: Sıkıntı çıkmaz umarım. Deneyimlerinizi inceleme olarak paylaşırsanız herkes için faydalı olacaktır. Alınır mı diyenlere cevap tarzı. Genişletmek için tıkla... Tamam, yazacağım. Bugün içinde yazmış olurum.