5 bin TL'ye Valorant için fare önerisi

Bütçe
5000 TL

LaVidaFramocca

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar,

Bileğimden orta parmağımın ucuna kadar 20 cm el uzunluğum, parmaklarımın tamamı kapalıyken 10.5 cm el genişliğim var.

Fareyi pençe tutuşla kullanıyorum, bütçe maksimum 5k.

Fare önerilerinizi bekliyorum, ilk kez kablosuz kullanmak istiyorum.

Selamlar,

Bileğimden orta parmağımın ucuna kadar 20 cm el uzunluğum, parmaklarımın tamamı kapalıyken 10.5 cm el genişliğim var.

19 cm ele sahip birisi küçük ama alıştım yazmış, benimki 20 cm küçük gelmesin atk blazing?

Selamlar,

Valorant e spor arenasında en çok kullanılan mousedir kendisi, şuan indirimde. Diğer önerilen firmayı tavsiye etmiyorum, ürünü açıp denerseniz ve memnun kalmazsanız, keyfi iade almıyorlar. Bir çok şikayet mevcut bu konu hakkında, araştırma yapabilirsiniz.

Valorant e spor arenasında en çok kullanılan mousedir kendisi, şuan indirimde. Diğer önerilen firmayı tavsiye etmiyorum, ürünü açıp denerseniz ve memnun kalmazsanız, keyfi iade almıyorlar. Bir çok şikayet mevcut bu konu hakkında, araştırma yapabilirsiniz.

el ölçülerime uygun mudur acaba? claw-palm arası tutuyorum 20cm x 10 cm

el ölçülerime uygun mudur acaba? claw-palm arası tutuyorum 20cm x 10 cm
Şuan kullandığın ve eline oturan mousen varsa, model ismi söyle onunla karşılaştıralım dostum. Genel olarak özellikleri şu şekilde;

Dosya Ekleri

• sosomomolola.PNG
    sosomomolola.PNG
    29,3 KB · Görüntüleme: 7
maalesef şuan kullandığım mousedan çok şikayetçiyim.

öneriniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı