5 bin TL'ye vantilatör önerisi

Betta89

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Aşağıda olan 3 vantilatör arasında kaldım. Xiaomi sessizlik olarak yorumlarda öne çıkmış gibi. Sessiz ve serinletmesi iyi olsun istiyorum. Bu bütçe aralığında daha iyi olan bir ürün varsa öneri de yapabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 bine kule tipi dreo guzel, le void- philips bunlarin incelemelerine bakmak lazim. varsa marka olarak midea oneririm.

Philips ve levoid incelmesi bulmadım. Xiaomi vardı inceleme olarak onunda sessiz oluşunu beğenmişler. Emin olmadım.

5 bine kule tipi dreo guzel, le void- philips bunlarin incelemelerine bakmak lazim. varsa marka olarak midea oneririm.

Dreo satışını bulamadım Türkiye de yok sanırim. Tavsiye ürünün linki varsa memnun olurum.

https://amzn.eu/d/49bA91I birde bunu buldum ama yine yorum yok. İnceleme felan.

Son düzenleme:
Biraz küçük geldi bana ama buna da bakmıştım. Verimi iyise bilemiyorum tabi.

Raks marka harici alma derim.

Raks markada sessiz çalışan bir modem yok sanırım bu yukarıdaki ürünlerde db çok düşük görünüyor.

Son olarak bu ikisi arasında hangisi sizce

Ben Xiaomi diye düşünürüm ama tabi son karar senin. Ben Arçelik düşünüyorum ya Bu bahsettiğin kule tipinin normalle farkı ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…