İnternetim beni durduk yere atıyor. Telefonda aynı sorunu yaşamıyorum ancak bilgisayarda yaşıyorum. Oyuna giriyorum 5, 6 dk sonra internet kesiliyor ve Wi-Fi sekmesine girip tekrar bağlanmam gerekiyor. Wi-Fi sürücüsü falan güncel. Ne yapmalıyım?
İnternetim beni durduk yere atıyor. Telefonda aynı sorunu yaşamıyorum ancak bilgisayarda yaşıyorum. Oyuna giriyorum 5, 6 dk sonra internet kesiliyor ve Wi-Fi sekmesine girip tekrar bağlanmam gerekiyor. Wi-Fi sürücüsü falan güncel. Ne yapmalıyım?
Telefonda sorun olmuyorsa modem ya da internet sağlayıcısı ile ilgili bir sorun olmadığını varsayıyorum. Wi-Fi yerine internet kablosu ile PC'yi modeme bağlayın. O şekilde sorun çözülüyorsa. Ya Wi-Fi kartınız arızalı ya da sürücü ile alakalı bir sorununuz var.
Wi-Fi kartınızla ilgili bir sorun var gibi görünüyor. İmkanınız varsa Wi-Fi kartını kontrol ediniz. Belki oksit gibi bir şey oluşmuş olabilir. Sorunu çözebileceğinizi düşünmüyorsanız. Uzman bir kişiden yardım alabilirsiniz. Eğer yazılımsal bir sorun varsa forumdan bazı kişiler yardımcı olabilir.