5 dersten kalınırsa sınıf geçilir mi?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 397

mou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim geçen dönem ortalamam ellinin üzerindeydi ama 5 dersten kalmıştım. Ve şu an durum pek değişmeyecek gibi gözüküyor. Hocalarımız en az 3 dersten kalabilirsiniz demişti. Böyle bir şey var mı? Ortalamamı yine ellinin üstünde tutsam ama yine 5 dersten kalsam geçmem mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar benim geçen dönem ortalamam ellinin üzerindeydi ama 5 dersten kalmıştım. Ve şu an durum pek değişmeyecek gibi gözüküyor. Hocalarımız en az 3 dersten kalabilirsiniz demişti. Böyle bir şey var mı? Ortalamamı yine ellinin üstünde tutsam ama yine 5 dersten kalsam geçmem mümkün mü?
3 dersten fazla kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz.

En son sanki öğrenci tüm derslerden kalsa bile ŞÖK toplantısı ile öğretmenlerinin isteğine bağlı geçebiliyorsun ki aşırı gıcık bir öğretmenin yok ise yada aşırı disiplinli bir okulda değilsen seni geçirirler.

5 dersten kalıp ort 50 üstü tutamazsınız zaten kalırsınız benden demesi.

En son sanki öğrenci tüm derslerden kalsa bile ŞÖK toplantısı ile öğretmenlerinin isteğine bağlı geçebiliyorsun ki aşırı gıcık bir öğretmenin yok ise yada aşırı disiplinli bir okulda değilsen seni geçirirler,.
9. sınıfta böyle bir uygulama yoktur. 10, 11 ve 12. sınıflarda ise kaç dersten başarısız olursan ol, edebiyat ve (meslek lisesindeysen) atölye derslerinden başarısız olman durumunda sorumlu olarak bir üst sınıfa geçersin.
O zaman kalırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı