5 Dolar ve altı oyun önerisi

LaahM

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı--> Gainward RTX 2060 6GB Ghost
İşlemci--> Ryzen 5 5600 3.5 GHz
Soğutucu--> Thermalright Peerless Assassin 120 SE 120mm
RAM--> Lexar CO. (2x8) 16 GB 3200 MHz DDR4
SSD--> Western Digital Blue 1 TB PCiE 4.0
Sata-SSD--> Hikvision 512 GB SATA 3.0
Anakart--> Asus TUF B450M Plus-Gaming
Sizce indirimden 5 dolar ve altı olacak şekilde nasıl yararlanabilirim? Normalde aklımda Black Mesa ve Mad Max satın almak var ama sizin de görüşlerinizi duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simulator oyunlarını deneyebilirsin. Tabii sıkılmazsan ben tek oynuyorum şahsen. Onun dışında The Operator almadıysan kesin al derim. Yamasıda var yaklaşık 5 saatlik bir oyun ve gayet detaylı. Üzmez.

Hocam herkese öneriyorum korku tarzı seviyorsanız kuşbakışı açılı darkwood oyununu öneriyorum eğer arkadaşla falan oyun oynayacaksanızda The Forest indirimde.

Simulator oyunlarını deneyebilirsin. Tabii sıkılmazsan ben tek oynuyorum şahsen. Onun dışında The Operator almadıysan kesin al derim. Yamasıda var yaklaşık 5 saatlik bir oyun ve gayet detaylı. Üzmez.
Simulator oyunlarıyla aslında aram iyiydi fakat uzun bir süredir simulator tarzı oyunlar beni sıktığından elimi hiç sürmedim. The Operator önerisi içinse teşekkürler oyun güzel duruyor.
Sons Of The Forest var tam 5 dolar neredeyse.
The Forest serisini sevemiyorum ya özellikle ilk oyun The Forest'ı sadece boş zamanım olduğu için oynayıp bitirmiştim. Aslında direkt olarak bu tarz hayatta kalma oyunları benlik değil ama yine de öneri için sağolun.
Hocam herkese öneriyorum korku tarzı seviyorsanız kuşbakışı açılı darkwood oyununu öneriyorum eğer arkadaşla falan oyun oynayacaksanızda The Forest indirimde.
Darkwood oyununu Epic Games bir ara ücretsiz olarak dağıtmıştı diye hatırlıyorum. Epic Games kütüphanemde kendisinin yeri var ama hiç şans vermedim. Belki de denemeye değerdir. Öneri için sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı