5 GHz bağlanamıyorum

tunaz44

Hectopat
1 hafta kadar önce başka bir şehre taşındım ve dün Türk Telekom'dan gelip yeni bir modemle interneti bağladılar. Fakat modem bilgisayarıma yakın olmadığı için ASUS'un Wireless USB-AC58 cihazını aldım. Cihaz dün geldi, modemin 5GHz'si telefonlarda görünüyordu fakat bilgisayarda görünmesine rağmen bağlanmaya çalıştığımda beni otomatik olarak 2.4 olana bağlıyordu (telefonlardan da 2.4'e bağlıydık). Bugün ise 5GHz artık telefonlarda da çıkmamaya başladı. Fakat bilgisayarımda hala görünüyor (hala bağlanamıyorum). Burada sorun hem modemde hem cihazda mı yoksa cihaz sağlam ve modem mi sıkıntılı, çünkü dediğim gibi 5GHz'yi bilgisayarımda görebiliyorum sadece bağlanamıyorum, telefonlarda ise hiç görünmüyor. Sorun nerede ve nasıl çözebilirim?

Telekom un vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsan modeminde marka modelini youtube den kurulum videolarına bak modemini resetle yeniden kurulumunu yap 2.4 ve 5g kullanıcı adını şifreni belirle bir dene bazen saçma şekilde bu dedğin sorun oluyor ama neden olduğu belli olmuyor

Telekom'un vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsan modeminde marka modelini YouTube'dan kurulum videolarına bak modemini resetle yeniden kurulumunu yap 2.4 ve 5G kullanıcı adını şifreni belirle bir dene bazen saçma şekilde bu dedğin sorun oluyor ama neden olduğu belli olmuyor.

Böyle yaptım çözüldü teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı