yavuzz14 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 1 Kasım 2020 #1 GPON altyapılı TTNET fiber modemimden 2.4 GHz bant gayet hızlı çalışırken 5 GHz bandına geçince kasma, kopma ve internete bağlanmama sorunu yaşıyorum. 5 GHz bandın daha iyi olması gerekmez mi? Bende neden böyle?
GPON altyapılı TTNET fiber modemimden 2.4 GHz bant gayet hızlı çalışırken 5 GHz bandına geçince kasma, kopma ve internete bağlanmama sorunu yaşıyorum. 5 GHz bandın daha iyi olması gerekmez mi? Bende neden böyle?
X Xscape Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 1 Kasım 2020 #2 5 GHz bant, 2,4 GHz banttan daha az bir kapsama alanı sağlar, bu nedenle ancak modemin yakınındaysan verim alabilirsin. Artı 0 Eksi
5 GHz bant, 2,4 GHz banttan daha az bir kapsama alanı sağlar, bu nedenle ancak modemin yakınındaysan verim alabilirsin.
L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2020 #3 2.4 GHz uzak alanda etkildir menzili daha geniştir. 5 GHz ise yakın menzilde güçlüdür. Eğer soruna yanıt bulamadıysan modemi resetle . Artı 0 Eksi
2.4 GHz uzak alanda etkildir menzili daha geniştir. 5 GHz ise yakın menzilde güçlüdür. Eğer soruna yanıt bulamadıysan modemi resetle .
KS KS yavuzz14 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 1 Kasım 2020 #4 Xscape dedi: 5 GHz bant, 2, 4 GHz banttan daha az bir kapsama alanı sağlar, bu nedenle ancak modemin yakınındaysan verim alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1+1 45 M.2 evin içindeyim. Modemle arama istesem de mesafe koyamam. Başka bir nedeni? L4A7 dedi: 2.4 GHz uzak alanda etkildir menzili daha geniştir. 5 GHz ise yakın menzilde güçlüdür. Eğer soruna yanıt bulamadıysan modemi resetle . Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum dostum. Arada mesafe yok. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: 5 GHz bant, 2, 4 GHz banttan daha az bir kapsama alanı sağlar, bu nedenle ancak modemin yakınındaysan verim alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1+1 45 M.2 evin içindeyim. Modemle arama istesem de mesafe koyamam. Başka bir nedeni? L4A7 dedi: 2.4 GHz uzak alanda etkildir menzili daha geniştir. 5 GHz ise yakın menzilde güçlüdür. Eğer soruna yanıt bulamadıysan modemi resetle . Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum dostum. Arada mesafe yok.
X Xscape Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 1 Kasım 2020 #5 yavuzz14 dedi: 1+1 45 M.2 evin içindeyim. Modemle arama istesem de mesafe koyamam. Başka bir nedeni? Bunu biliyorum dostum. Arada mesafe yok. Genişletmek için tıkla... Sorun modem kaynaklı olabilir. Modemin modeli nedir tam olarak? Artı 0 Eksi
yavuzz14 dedi: 1+1 45 M.2 evin içindeyim. Modemle arama istesem de mesafe koyamam. Başka bir nedeni? Bunu biliyorum dostum. Arada mesafe yok. Genişletmek için tıkla... Sorun modem kaynaklı olabilir. Modemin modeli nedir tam olarak?
KS KS yavuzz14 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 5 Kasım 2020 #6 Xscape dedi: Sorun modem kaynaklı olabilir. Modemin modeli nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un verdiği modem. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Sorun modem kaynaklı olabilir. Modemin modeli nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un verdiği modem.