Arkadaşlar televizyon, PlayStation ve TV boxta Wi-Fi kullanıyorum modem eski olduğundan tam verimli hızı alamiyor cihazlar. Kullandığım 2 GHz imiş bana 5 GHz güzel bir modem ile Wi-Fi dağıtıcı önerebilir misiniz? Fiyatta sorun yok ama abartı olmazsa sevinirim. Trendyol'dan baktım ama adam kafasına göre 5 GHz yazmış güvenedim.
Arkadaşlar televizyon, PlayStation ve TV boxta Wi-Fi kullanıyorum modem eski olduğundan tam verimli hızı alamiyor cihazlar. Kullandığım 2 GHz imiş bana 5 GHz güzel bir modem ile Wi-Fi dağıtıcı önerebilir misiniz? Fiyatta sorun yok ama abartı olmazsa sevinirim. Trendyol'dan baktım ama adam kafasına göre 5 GHz yazmış güvenedim.
En ucuz Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic KN-2112-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 2.399,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Tam verim almak için 5GHz'in kapsama alanının 2.4GHz kadar geniş olmadığını unutmayın. Modem ile mesafe ne kadar az olursa 5GHz'in performansı, kablo kadar verimli olur.