VyoncaX Femtopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #1 Merhabalar uzun süredir kullandığım bir laptopum var ve 5 GHz ile uyumlu değil fakat modemim uyumlu. Ne yapmalıyım? Alabileceğim ucuz bir parça mevcut mudur? Bilgisayarcılarda bulabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar uzun süredir kullandığım bir laptopum var ve 5 GHz ile uyumlu değil fakat modemim uyumlu. Ne yapmalıyım? Alabileceğim ucuz bir parça mevcut mudur? Bilgisayarcılarda bulabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm JoeBlackk 17 Şubat 2022 Hocam ağ adaptörü alman gerek Dual bant. TP-Link Archer-T2U-Nano AC600 USB Adaptör Fiyatları Şundan var elimde sadece 1 hafta kullandım. İSOPRO dedi: Alacağınız parça 5GHz desteklemek zorunda değil, desteklemezse sadece daha yavaş çalışır. Bilgisayarcılara sorabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Desteklemezse hiç görmez ve baglanamaz.
Hocam ağ adaptörü alman gerek Dual bant. TP-Link Archer-T2U-Nano AC600 USB Adaptör Fiyatları Şundan var elimde sadece 1 hafta kullandım. İSOPRO dedi: Alacağınız parça 5GHz desteklemek zorunda değil, desteklemezse sadece daha yavaş çalışır. Bilgisayarcılara sorabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Desteklemezse hiç görmez ve baglanamaz.
İSOPRO Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #2 Yanlış bilgi: 5 GHz ağlara bağlanabilmek için 5 GHz destekli bir donanım şart. Alacağınız parça 5GHz desteklemek zorunda değil, desteklemezse sadece daha yavaş çalışır. Bilgisayarcılara sorabilirsiniz hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Alacağınız parça 5GHz desteklemek zorunda değil, desteklemezse sadece daha yavaş çalışır. Bilgisayarcılara sorabilirsiniz hocam.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 17 Şubat 2022 #3 Eski laptopum 5GHz uyumsuzdu bu yüzden 5GHz ağlarını görmüyordu bilginize. Wifi kartını değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eski laptopum 5GHz uyumsuzdu bu yüzden 5GHz ağlarını görmüyordu bilginize. Wifi kartını değiştirebilirsiniz.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.646 Çözümler 23 17 Şubat 2022 #4 Hocam ağ adaptörü alman gerek Dual bant. TP-Link Archer-T2U-Nano AC600 USB Adaptör Fiyatları Şundan var elimde sadece 1 hafta kullandım. İSOPRO dedi: Alacağınız parça 5GHz desteklemek zorunda değil, desteklemezse sadece daha yavaş çalışır. Bilgisayarcılara sorabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Desteklemezse hiç görmez ve baglanamaz. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam ağ adaptörü alman gerek Dual bant. TP-Link Archer-T2U-Nano AC600 USB Adaptör Fiyatları Şundan var elimde sadece 1 hafta kullandım. İSOPRO dedi: Alacağınız parça 5GHz desteklemek zorunda değil, desteklemezse sadece daha yavaş çalışır. Bilgisayarcılara sorabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Desteklemezse hiç görmez ve baglanamaz.